Rauf Tamer Konjonktür dedikleri
HABERİ PAYLAŞ

Konjonktür dedikleri

Formalar birbirine karıştı. İnsanlar tanınmaz halde. Öyleleri var ki, hayatı CHP düşmanlığı’yla geçmiş ama bugün CHP’li olmuş... Gidi hınzır. Öyleleri de var ki, yedi göbek CHP’liyken, şimdi CHP düşmanı kesilmiş... Vay kerata. Hayrettir. AK Parti’de önemli mevki bulup yıllarca şerefyab’olan eski solcuların, birdenbire koltuğu kaybedince tekrar solcu olmaya karar vermeleri, ayrı bir rezilliktir.

[[HAFTAYA]]

Sırf Tayyip Bey’e duyduğu öfke yüzünden darbeye bile razı demokratlar ne kadar enteresansa, inadına Tayyip diyen laikler de o kadar enterasan. Kim bu laikler? Şüphesiz AK Parti’ye kayan eski ANAP ve DYP seçmenleri... Neden kemikleştiklerini hâlâ anlamıyor musunuz?

Haberin Devamı

Düşmanımın düşmanı benim dostumdur zihniyeti var ya, insanları tanınmaz hale getiren budur. Yoksa ateistler bile bir kısım dindarlarla niye ittifak yapsın? MHP’yle TKP, niye aynı hedefe ateş etsin? Belediye seçimlerinde CHP niye sağcı adaylara yönelsin? Son söz olarak diyorum ki dostlar: Eski Başsavcı Vural Savaş’ın, Haşim Kılıç hakkındaki düşünceleri de değişmiştir inşallah.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder