Rauf Tamer Maksat başka
HABERİ PAYLAŞ

Maksat başka

Türkiye’de 19 il tehlikeliymiş. Öf, ne büyük istihbarat... ABD, buradaki vatandaşlarına “o illere gitmeyin” diyor. Topal Ördek Obama, aslında sırf kendi vatandaşlarına değil, yedi düvele sesleniyor. - Türkiye’ye gitmeyin. Tam da turizm mevsiminde.

Hiç 19 il olur mu? Belki de 29, 39 il tehlikeli. Ama ABD, o kadarını söylemiyor, utanıyor, sadece 19 il’i işaret ediyor. E yeter zaten. Bunun anlamı: - Türkiye’ye gitmeyin. 19 ili de öyle bir sıralamış ki, uydurduğu belli. Zira içlerinde terörün sıfır olduğu iller de var. Salla gitsin. Maksat dünyaya mesaj.

Haberin Devamı

Türkiye’yi o kadar çok seviyor ki bu Amerika, ifade özgürlüğü dahil her türlü kusurumuzu kendine dert ediyor. Çok üzülüyor, çok... Türkiye’ye demokrasiyi getirmek için, ister misiniz fiili bir müdahalede bulunsun? Yapar mı yapar. Demokrasiyi getirirse ancak o getirir. Tıpkı Irak’a getirdiği gibi.

Not: İkidebir mültecilere 10 milyar dolar harcadık deyip durmayalım. Yaptığımız bir iyiliği sürekli kafalarına vurmayalım. Misafirperverlik böyle olmaz. Bir elin verdiğini, diğer el hani görmeyecekti. Ya derlerse “alın diyetinizi.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder