Rauf Tamer Mümkün mü?
HABERİ PAYLAŞ

Mümkün mü?

Partisi için “aşkım, büyük sevdam, beşinci evladım” diyen insana, biz diyoruz ki: - Partinle ilişkini kes. Keser mi? İster kanun emri olsun, ister teamül olsun, isterse de “ilişkimi kestim” deyip bizi kandırsın, kolay kolay kopabilir mi? Kesip atabilir mi? Asla inanmam.

[[HAFTAYA]]

Zaten ortada teamül mü kalmış, iç tüzük mü kalmış, yasa mı, anayasa mı? Hepsi yerlerde sürünüyor. Kürsüye fırlatıp attılar ya, bugün seçim olsa, inâdına Tayyip oyları’na yaz iki puan daha... Yaşasın ana muhalefet... Ay, ay, ay, Demirel de konuşmuş. Baba Muhalefet.

Haberin Devamı

Allahaşkına şu 77 milyonu kucaklama masalını da bırakın artık. Sen, 21 milyon oy almış adamın yemin törenini boykot ediyorsun, sonra “kucaklama”dan bahsediyorsun. 21 milyondan ibaret de değil. Saygısızlığa uğrayan kitle daha da büyük. Herbirinin 1 yakını olsa, katlanıp 42 milyon kişi eder. Ne bu? Çoğunluğun tahakkümü. “Nazar eyleme ne olur, çalış senin de olur.”

Dönelim yine ilişki meselesine. Biz koro halinde ne diyoruz Erdoğan’a: - Partiyle ilişkini kes. Yahu kesmez. Kimse kendini kandırmasın. Ama hiç değilse makul bir şey isteyelim ondan. - Tarafsız ol diye bağıralım. Zira taraf olan insanların tarafsız davranabilmeleri, daha önemli bir şey. Gerisi, şehir efsanesi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder