Rauf Tamer Neye benziyor?
HABERİ PAYLAŞ

Neye benziyor?

İki buçuk yıldır erken seçim sayıklaya sayıklaya, normal takvime zaten yaklaştık. Bundan sonrasına artık erken seçim değil, olsa olsa erkenleştirilmiş seçim diyebilirsiniz. Deyin...

Bana sorsanız, adına seçim bile demem. Çünkü seçim bir yarıştır. Bazen liyakat yarışır, bazen kadrolar ve liderler yarışır, bazen projeler yarışır, bazen siyasi tercihler... vs. Bu böyle değil ki... Erdoğan’ı oradan indirecek bir adam aranıyor. Hepsi bu. Kim bu adam? Kim olursa olsun. Yeter ki Erdoğan’ı aşağı indirsin.

Haberin Devamı

Yani bu seçimden ziyade, bence bir güven oylaması’na benziyor:

- Erdoğan gitsin mi, kalsın mı / Erdoğan’a evet mi hayır mı? Gördünüz mü? Orada bile tek adam üzerinden oy kullanacağız. Yani, muhalefet ne kadar feryat etse yeridir. Seçmen adına Duvara mı konuşuyoruz?

- Yahu, Belediye Başkanlığı için oy istediniz verdik. Hem de fazlasıyla verdik. Peki, şimdi bu Cumhurbaşkanlığı hevesi nereden çıktı? Durun bakalım... 2019’dan 2024’e, tam 5 yıl, halkla mukaveleniz var. Anlaşıldı mı? Size mazbata kadar ciddi bir kurumdan bahsediyorum, hey!... Beni duyuyor musunuz? Ben bir İstanbul seçmeniyim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder