Rauf Tamer Onlar
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Bir daha Soykırım’dan bahseden bir Batılı çıkarsa, ona Ortadoğu’da öldürülen milyonlarca insanı hatırlatın... Afganistan’dan Irak’a, Irak’tan Suriye’ye kadar... İşlenen bütün cinayetleri yüzlerine vurun. Her katliamda, patlayan her bombada, onların izi vardır. Soykırım’ın ustalarıdırlar. Daha eskilere gitmeyin... Atom Bombası’na kadar inmeyin... Sadece son 25 yıla bakın, yeter.

Halep

Tahliye nedir ki? Asprin’le tedavi. Canavar orada durdukça, asprin ne işe yarar? Suriye bataklığı, bol aktörlü bir denkleme dönmüştür. Kim çözecek? Herkes horoz kesilmiş. Derler ya hani... Şef çok, Kızılderili yok. Tam öyle işte... Korkarım sonunda yine alavere dalavere, Kürt Mehmet, Türk Mehmet nöbete.

İçerisi

Evet, dönelim içeriye. Havada kalan bir iddia var. - 15 Temmuz bir tiyatroydu. “Biraz açar mısınız?” diye çok sordum ama muhatap bulamadım. İddiayı ortaya atıp kafamızı karıştırdılar, sonra da yok oldular. Halbuki bunu öğrenmemiz lazım. Nesi tiyatro? Neresi tiyatro? Nerden anladın? Şehit sayısından mı? Gazilerin miktarından mı? Generallerin yerlerde süründürülüp kelepçelenmesinden mi? Nereden anladın? Yok yok. vazgeçelim. Her darbe biraz tiyatrodur zaten... İnsanı “tatbikat var” diye kandırırlar. Darbe geliyorum demez ki.

Son dakika

“Elçi’ye zevâl olmaz” İnsanlar için geçerli bu. Halbuki bu katiller, ne Elçi tanır, ne de Zevâl’le tanışır... Rus, Amerikan, İngiliz, Alman bunlara fark etmez... Böyle bir familya, bilim adamlarının incelemesi gereken korkunç bir yapıdır. Rusya’ya sevgilerle, başsağlığı diliyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder