Rauf Tamer Pazar Kahvesi
HABERİ PAYLAŞ

Pazar Kahvesi

Haberin Devamı

Yarın İstanbul’un fetih günü mü, yoksa işgal günü mü? Haydi bakalım. Fetih günü diyenler 29 Mayıs’ı kutlayacak, işgal günü diyen yobaz kafa ise mahcubiyet duyup yine kenara çekilecek, öyle mi? Yahu bari bu defa yapmayın. Bizans oyunlarıyla dünya üzerimize gelirken bari bu defa dik durun. Fatih Sultan Mehmet’in neyinden rahatsızsınız? En uygar, en ilerici, en geniş ufuklu padişahtı o... Çağ açıp çağ kapadı. Sizin derdiniz nedir, anlaşılamıyor ki.

Bula bula

Darbeyi Araştırma Komisyonu, büyük araştırmalardan sonra, 5 bin TL’lik bir makbuzla çıktı karşımıza. CHP, bu makbuz sahte diyor. Velev ki sahici. 1967’nin 5 bin TL’si nedir ki? O yıl benim maaşım -genç bir gazeteci olarak- bin TL’ydi... Gerçi mesele rakamın miktarı değil, aradaki ilişki ama cemaatin yayılıp bugünlere geleceğini kim nereden bilebilirdi? Şimdiki iktidar bile “aldatıldığına göre” 50 yıl önceki muhalefet aldatılmış olamaz mı? Uğraştığımız şeye bakın. 15 Temmuz, böyle mi araştırılır?

Arenalar

Şu arena salgınına ben de takılıyorum. Galatasaray’ın sembolü arslan’dır, haydi onun arenasını bir derece anlıyorum. Ama sarı kanarya’yla karakartal’a ne oluyor?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder