Rauf Tamer Protesto
HABERİ PAYLAŞ

Dedik ya... Seçim kaybetmek dünyanın sonu değil. Daima B planı vardır. Önce Cumhurbaşkanı gayrimeşru ilan edilir. Yemin töreninde, meclise girilmez. Girilse de Cumhurbaşkanı’na ayağa kalkılmaz. Daha sonra da köşk boykotu... Hiçbir davete icabet edilmez

[[HAFTAYA]]

Bitmedi. Tıpkı Özal’a yapıldığı gibi “onu ordan hayasızca indireceğiz” kampanyası başlatılır. Vatan’a ihanet belgeleri dosyalanır. Fakat o ne? Bir bakılır ki zaman akıp gitmiş, 5 yıl geçmiş... Ağustos böceği, tam 5 Ağustos meğer boşuna ötüp durmuş... 5+5... Haydii, bir 5 yıl daha. Tekrar protesto. Sil baştan. Tamam da, saate bir bakılmış ki, 2023 bile geride kalmış, 2024’e gelinmiş... Vay benim köse sakalım.

Haberin Devamı

Olsun. İttifak sürüyor ya. Duymadınız mı, Bahçeli diyor ki: “CHP’li muhalifler acele ettiler.” (Hatta ayıp ettiler) Öbür ortak da örgütüne diyor ki: “MHP’yi eleştirmeyin.” Bu kadar büyük bir uyum ve nezaket, kendi iç bünyelerinde bile yoktur. Birleşip tek çatı altına girsinler bari. Lakin hangisi hangisine iltihak etsin, onu bilemem. Bilsem de söylemem.

Not: Süleyman Seba’yı kaybettik. Çok üzgünüm. Yarın yazacağım

Sıradaki haber yükleniyor...
holder