Rauf Tamer Seçim sektörü
HABERİ PAYLAŞ

Seçim sektörü

Milyonlarca bayrak... Milyonlarca broşür, flama, tişört, kasket vs... Bindirilmiş kıt’aları taşıyan binlerce otobüs, minibüs, bir o kadar kumanya, meşrubat, su, ayran, vs... Mütevazı da olsa, değişik bir ekonomik çark dönüyor.

Sonlara doğru bir de Bayram Sektörü başlayacak. Müthiş bir hareketlilik. Hiç fena sayılmaz. Şampiyon Bu yazıyı yazdığım saatlerde Süper Lig Futbol Şampiyonu henüz belli olmamıştı.

3 tane aday vardı. Ender görülen bir manzara. Hangisi şampiyon olduysa ya da olacaksa -şimdidenkutlarım. Ama ikincilik de güzel bir şeydir. Keşke herkes kendi meslek dalında hep ikinci olabilse... Görmüyor musunuz? Muharrem İnce ve Meral Akşener bile ikincilik için yarışıyor.

Haberin Devamı

.........

Bu akşam basketbolda da bir final maçı seyredeceğiz. THY Avrupa Kupası, ya Real Madrid’in olacak ya Fenerbahçe’nin. Fenerbahçe için duacıyım. Yine Avrupa Şampiyonu olsun inşallah. Ama olamazsa da ne yapalım? En kötü ihtimalle -şimdiden- Avrupa ikincisidir. Fena mı? İkincilik hiç fena olur mu?

BM ve AP

Bu iki kuruma da ciddiyetsizlik kupası vermek lazım. Birleşmiş Milletler, ciddiyetsizlikte dünya birincisi, Avrupa Parlamentosu da dünya ikincisi. Bir de UEFA’ya bakın. FİFA’ya bakın. Ne kadar saygınlar.

Derler ki:

- Futbol, sadece futbol değildir.

Doğru. UEFA ve FİFA kuralları ilke, disiplin, kararlılık, fair-play, ahlak, dürüstlük, hak ve hukuk içeriyor. Hiç şakası yok. Dönüp bir de BM’ye ve AP’ye bakın. Ne içeriyor? Sıfır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder