Rauf Tamer 'Sıradışı...'
HABERİ PAYLAŞ

'Sıradışı...'

Gürsel Tekin, Habertürk tv’de Buse Biçer’e diyor ki: - Ekmeleddin Bey, birinci turu birinci bitirir, ikinci turda da Cumhurbaşkanı seçilir. Gürsel Tekin beğendiğim bir siyasetçidir. Nitekim İstanbul İl Başkanıyken, CHP’nin üzerindeki ölü toprağını ilk atan odur. Bana sorarsanız, Kılıçdaroğlu’nu parlatan da odur. (Enver Aysever’in gayretlerini de unutmayın) Her neyse. Konuyu dağıtmayalım.

[[HAFTAYA]]

Beri tarafta SONAR’ın Başkanı Hakan Bayrakçı ki iyi bir araştırmacıdır, o da sondajlarına dayanarak Beyaz TV’nin Dinamit programında Latif Şimşek’e -özetle- diyor ki: - Tayyip Bey büyük fark atar.

Haberin Devamı

İkisi de olabilir. Aksini söyleyebilmek için elimde bir argüman yok. Gerçi Gürsel Tekin, bütün başarılı çizgisine rağmen, seçim tahminlerinde hep aldanıyor ama ayıp değil ki... Yüzlerce gazeteci, yazar, çizer de her seçimde aldanmıyor mu? Geçelim.

Asıl söyleyeceğimi unutmayayım. Ekmeleddin Bey gibi hakiki bir Beyefendi, seçimi kaybederse ne gam? Gireceği çıkacağı her yerde her zaman alkışlanacaktır. Çünkü siyasete getirdiği seviye, hiç unutulmayacaktır.

Böyle bir sıradışı insanı bulup çıkaranlar, ona özen göstermeye de mecburdurlar. Çatı’nın mimarları’na sesleniyorum: Kampanya sürecinde siz, Erdoğan’la karşılıklı küfürleşirken, Ekmeleddin Beyi ateş hattının ortasında bırakmayın. Kendi hesaplarınıza veya kendi nefret duygularınıza onu alet etmeyin... Bir damla su bile değmemeli onun elbisesine... Bir fındık tanesi bile çarpmamalı onun kafasına. Kampanya denen kör dövüşünden o tertemiz çıkmalı. Bugün söyleyeceğim sadece buydu. Yarın gündeme yine dönerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder