Rauf Tamer Taksim Meydanı
HABERİ PAYLAŞ

Taksim Meydanı

Hükümet geri adım atmam diyor. Halbuki özgürlük, barış ve huzur yolunda atılacak bir adım’a hiç kimse geri adım demez. Kaldı ki, ortada bir inat varsa bile, Devlet buna uymaz. Devlet, inatlaşan taraflardan biri olmaz. Çünkü inatlaşmak, Devlet’e yakışmaz. Taksim Meydanı’nı 1 Mayıs kutlamalarına kapatmayın beyler...

40-45 yıl önceki Türkiye değil bu... Bir taraftan Kürt Açılımı, Ermeni Açılımı, Rum Açılımı falan diye övünürken, diğer taraftan da vatan toprağının bir bölümünü Türkiye Emekçilerine yasaklamak, hiçbir mantığa sığmıyor.

[[HAFTAYA]]

Güzel şeyler

Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kadınlar taçlandırdılar. Seçimlerde gördünüz. Miting meydanlarını hep kadınlar doldurdular. Siyasi tartışmalara bakın. Kadınlar önde, kadınlar baskın... Medyada kadınlar başarılı... Hele kültür ve sanat, hele müzik ve edebiyat, artık asla kadınsız olmuyor. Asırlardır dümeni erkeklere teslim ettik de ne oldu? Nihayet doğru yolu bulduk galiba.

Nisan bitiyor

Beni tanıyanlar bilir. Nisan’a hayranımdır. Ne yazık. Geldi geçiyor yine. Yarın son gün. Onun için hüzünlüyüm işte. Kaç Nisan daha görmeye hakkım var, bilmiyorum. Bu bakımdan, son saniyesine kadar esiriyim. Bitse de kurtulsam. Not: Daha önce de söyledim. Benim Başkan adayım Kamer Genç’tir azizim. Lakin önce 20 milletvekilinin teveccühü lazım. Bunu bulursak gerisi kolay.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder