Rauf Tamer Terör ve Şube
HABERİ PAYLAŞ

Terör ve Şube

Ayrıntıyı Akşam Gazetesi’nde okudum. Bazı senatörler, bazı kalantor YPG ve PKK yandaşlarını ABD’ye getirmek için özel vize önermişler... Böyle enteresan öneriler hep senatörlerden geliyor. PKK desen, Washington’a çoktan kapağı attı. Artık onun da aleni bir lobisi var. (Türkiye’dekiler gibi gizli kapaklı değil.)

Buna çok memnun oldum. Demek ki terör, okyanus ötesi bir kariyer sahibi oluyor. Dolayısıyla da legalize oluyor. Öyleyse? Meksika Sınırı’nda inşallah bir terör devleti kurulur. O devlet, inşallah bütün dalkavuk devletler tarafından resmen tanınır. O devlet belki NATO’ya bile girer. Belki S-400’ler meselesinde karşımıza bir diplomatik heyet olarak dikilir. Niye olmasın? Amerika’ya bir üst akıl lazım. Ortadoğu’da bol miktarda var. Şube açacak devletler, kadro ihtiyacını oradan karşılayabilirler.

Haberin Devamı

Şube dedim. Evet. Paralar ve silahlar Amerika’dan.. Ama akıl ve fikir ise terör baronlarından... Kimin dağarcığında ne varsa... Gün ola, harman ola... Bakarsınız bir gün, roller bile değişmiş, ABD bir şube olmuş, patron ise Kandil’de bir konakta oturuyor. Ve ara sıra okyanus ötesine sırf teftiş için gidip geliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder