Renan Kaleli Aşk zehirdir sevgi huzur
HABERİ PAYLAŞ

Aşk zehirdir sevgi huzur

Haberin Devamı

Gerçek olan sadece hayal ettiklerimizdir.



Geri dönemeyecek kadar uzağa yüzmeye karar verip, “su soğuk” diye vazgeçenler ile yağmurlu gün ile şemsiyeyi denk getiremeyenler bir araya gelmiş TV’de futbol tartışıyorlar.



“Masum kedi yuva arıyor”muş. Diğer kediler içkici ve kumarbaz zaar, ayrıca masum kedi falan yoktur.



Çamaşır makinası boşaltıldığında, çorap kontrolü için elle iki tur attıranlar ve bunu yapmayanlar olarak ikiye ayrılırız.



Instagram’a her konulan fotoğrafı beğenerek fingolaştığını sananlar, o işler o kadar kolay değil. Elalem araba hediye ediyor.



“Bazen insanlar da ikiye ayrılır. Yanınızdakiler, aklınızdakiler.” (M. Longston) “İstanbulkart’ı bulamıyorum, jeton alayım bari.” (Ben)



Akıllı telefonun sahibinin de akıllı olması gerekiyor. İkisinden birinin akıllı olması yetmez.



“Çoklu ıslak mendil paketleri kadınlar için üretilmektedir. Bu yüzden kadınlar çektiğinde bir tane, erkekler çektiğinde 10 tane birden gelir.”



“Algoritma başka ihsan istemem.” (L. Resul)



Espresso falına İtalyanca bakılır.



İç sesim, dış sesimden daha kalındır



Bir şeyi içime attım, teneke sesi geldi.



Olayları olduğu gibi değil, olduğumuz kişi gibi görürüz.



Yalnızlık şikayetleri: Eve karpuz alamama. Hapşırınca “Çok yaşa” duyamama. Koltukta uyuyunca, “Hadi yatağa geç” denmeme. Oturarak yemek yiyememe.



Mahalledeki pastanede otururken hapşırdım, arka masadan biri “Çok yaşa” dedi, yan masadan başka biri “Sen de gör” dedi. Hapşırığımı çaldılar.



Mahalle maçı: “Eğer kaleci dahil herkes çalımlanmışsa, kale çizgisinde yere yatılarak topa kafa vurulurdu.”



Omzuna, “Gülün dikeni, onu koparana batar” yazılı Çince dövme yaptırmış. Çinli arkadaş okuyunca dövmede, “Tatlı sos ve ekşi sos” yazdığı çıktı ortaya.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder