Sabanur Kıraç Dövmeleri olan birine aşık olmak için 10 sebep
HABERİ PAYLAŞ

Dövmeleri olan birine aşık olmak için 10 sebep

Haberin Devamı

Ne zaman dövmeleri olan birilerini görsek hemen onlar hakkında bir şeyler düşünürüz. Kimisi seksi, kimisi abartılı, kimisi ilginç, kimisi de sanatsaldır. Bazılarına göre banal, bazılarına göre günah, bazılarına göreyse tehlikedir dövme. Halbuki dövmeli insanlar en çok sevilesi insanlardandır. Çünkü dövme yaptırmayı düşünmek bile her yiğidin harcı değildir. Belirli bir cesaret, karakter ve zeka ister. Dövmeli insanlar farklıdır. Ve bu farklarını gerçekten severlerse ilişkilerinde de ortaya koymaktan çekinmezler. Sırf bu yüzden bile onları sevmek eğlenceli, keyifli ve özeldir. İşte dövmesi veya dövmeleri olan birine aşık olmanız için size 10 sebep daha...

1- Pişman olmaktan korkmaz
Özellikle birden fazla dövmesi olan kişilere bir bakın. “Ya pişman olursam” diye kendilerini geri çeken kişiler değillerdir. Hayatı hak ettiği gibi yaşarlar. Pişman olmaktan korkmazlar. Onlar bir ömür boyu bedenlerinde taşımaları gereken dövmeleri yaptırdıktan sonra bile pişman olmamışken hayatta daha az “Acaba mı” demeye alışmışlardır... O yüzden eğer sizle bir ilişki yaşamak isterlerse bu ilişki ne kadar yasak ya da yanlış gözükse de denemekten korkmayacaklardır. İlişkide cesaret bu aralar çok sık rastladığımız erdem değil. Bu nedenle dövmeli ve pişman olmaktan korkmayan kişiler oldukça değerli!



2- Bağlanmaktan korkmaz
Dövmesi olanlar bir şeyle ömür boyu yaşamak nedir bilirler. Bu onları korkutmaz. Ya bir gün sıkılırsam, ya modası geçerse, ya eskirse düşünceleriyle dövme yaptırmaktan vazgeçmediklerine göre aynı duygularla size bağlanmaktan da vazgeçmeyeceklerdir. Tabii özgürlüklerine de düşkünlerdir. Sizi kendi şartlarında, kendi istedikleri şekilde hayatlarına alırlar ama bir aldılar mı da bırakmayı düşünmezler...



3- Canları tatlı değildir, biraz acı onları korkutamaz
Kim ne derse desin dövme yaptırmak kolay bir süreç değildir. Yaptırdığın bölgeye göre acı oranı değişse de sonrasındaki bakımı ve iyileşme süresini de işin içine katarsak dövme yaptıranlar acıya biraz alışıktır diyebiliriz. Ama işin en güzel yanı bu acıdan korkmamalarıdır. Sonunda istedikleri ve sevdikleri bir şeye sahip olacaklarını bildikleri için biraz acıya katlanmaya razı olduklarıdır. Bu da eğer siz de ona sonunda güzel bir ilişki vadediyorsanız sizin içinde biraz acıya katlanabileceklerini, hemen ilk sorunda arkalarına bile bakmadan kaçmayacaklarını gösterebilir.



4- Kendini ifade etmekten korkmaz

Her dövme bir demeçtir aslında. Kendi içinde bir şeyler anlatır, bir şeyler ifade eder. Mutlaka da bir hikayesi vardır. Ya şeklin ya yaptırış şeklinin! Dövmesi olan insanlar bu demeçler ile kendilerini ifade etmekten çekinmezler. Dövmelerini saklamak için değil göstermek için yaptırmışlardır ve onlardan utanmazlar. Daha konuşmadan kendilerini ifade etmeye başlayan bu insanlar duygularını ve fikirlerini söylemekten de hiç çekinmezler. Bir ilişkinin en önemli unsurudur dürüstlük ve açıklık ve dövmeli insanla bu konuda fazlasıyla iyidirler!



5- Başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü umursamaz

Dünyanın en güzel dövmesini de yaptırsalar birileri mutlaka onları eleştirecek, yan gözle bakacak hatta belki de ayıplayacaktır. Ama kimin umurunda? Dövmesi olanların değil! O dövmeyi kim ne diyecek diye yaptırmamışlardır! Çünkü onlar başkaları için değil kendileri için yaşarlar. Bu yüzden kimsenin ne dediğini de umursamazlar. Yani bir dövmeli sizi gerçekten severse her türlü mahalle baskısına da göğüs gerer. Kimseyi dinlemez. Sadece kendi fikirleriyle hareket eder!



6- Aileniz onu asla unutmaz
Dövmeli sevgilinizi ailenizle tanıştırdığınızda aileniz o kişiyi hiç unutmaz. O kişi her zaman onlar için dövmeli sevgiliniz olarak kalır. Belki önce önyargıyla yaklaşırlar, belki istemezler ama asla unutmazlar da. Çünkü dövmesi olan sevgiliniz farkını daha en baştan onlara hissettirir!



7- Açık fikirlidir
Dövme yaptırmak her yiğidin harcı değil. Dövmesi olanlar açık fikirlidir. Çünkü o dövmeyi yaptırmak bunu gerektirir. Bu onların kişiliği ve yaşam tarzıdır. O yüzden onlara sunacağınız hiçbir fikri dinlemeden yarıda kesmezler. Başkalarını korkutan ya da onları geri kafalılığa iten şeylere daha açıktırlar. O yüzden hayat dövmeli insanlarla daha eğlenceli ve sıra dışı olabilir.



8- Bireydir
Dövmeleri olan insanlar birey olmayı iyi bilirler. Dövmeleri de fikirleri de kendilerine özgüdür. O dövmeyi nereye nasıl yaptırdıkları, başka hangi dövmelerle kombinledikleri onların farkını ortaya koyar. Ve siz o farkı onlara ilk baktığınızda dahi görebilirisiniz. Bu da onlarla ilişki yaşamayı daha heyecanlı ve ilgi çekici yapar. Tek düze birbirini taklit eden insanlardan, ilişkilerden ve oyunlardan bıktıysanız dövmeli biri tam size göredir!



9- Uyum sağlamak için uğraşmaz
Dövmesi olan kişiler zaten asidir. Herkes gibi olmak için uğraşmazlar. Aksine farklarını ortaya koymanın peşindedirler. O yüzden illa uyum sağlayayım, toplumun öngördüğü normlarda yaşayayım, başkalarının isteklerine uyum sağlayayım gibi dertleri yoktur. Trendleri takip etmenin peşinde değillerdir. Tutkuları gerçek ve süreklidir. Yani sizi bir kere severlerse aynı tutkuyu size de hissettirirler...



10- Gizemlidir, eğlencelidir, dürüsttür
Dövmesi olanlar daha ilk bakışta onlarda görünenden daha fazlası olduğunu size hissettirirler. Akla ilk gelen soru başka nerelerinde ne dövmeleri var acabadır? Bu gizem bile onunla konuşmak için yeterlidir. Her dövmenin bir hikayesi vardır. Ve o hikayeler genellikle çok eğlencelidir. Saklayacak bir şeyleri yoktur. Hayatlarını, tarzlarını, bakış açılarını ve hatta bazen de aşklarını vücutlarına kazıtırlar. Bu da onların dürüstlük anlayışının bir kanıtıdır. Yani uzun lafın kısası dövmesi olan insanlar derinliği olan insanlardır. Onları tanımak da sevmek de ayrı bir heyecan, gizem ve eğlencedir. Ama tüm bu avantajlarının yanında kocaman da bir yürek ister dövmeli insanı sevmek... Eğer hayatınızda dövmeleri olan birileri varsa onlara tekrar bakın. Bir kez de bu özelliklerini düşünerek ve takdir ederek sevin onları. Çünkü onlar buna değer!

10

Sıradaki haber yükleniyor...
holder