Sabanur Kıraç Her ilişkinin ilk yılında karşılaşılan 8 tür sevişme
HABERİ PAYLAŞ

Her ilişkinin ilk yılında karşılaşılan 8 tür sevişme

Haberin Devamı

Her yeni ilişki doğası gereği beraberinde yeni heyecanlar getirir. Her hareket, her gülüş, her kıyafet hatta her kapris sizin için eski olsa bile karşınızdaki kişi için yepyenidir. Ve onunla yaşanan her yeni şey size de ilk kez yaşanıyor gibi gelecektir. Sanki ondan önce kimseyle buluşmamış, öpüşmemiş hatta sevmemişsiniz gibi hissedeceksinizdir.

Bu kaçınılmaz “yeni” hissi sizi yatakta da takip edecek. Yeni sevgilinizle yaşadığınız her şey biraz farklı biraz daha heyecanlı gelecek. Ama onunla yatakta ne yaşarsanız yaşayın eninde sonunda aşağıdaki sekiz tür sevişmenin siz de tadına varacaksınız...

1- “Yeni sevgili yeni yerler seksi

Acaba yatakta nasıl? Acaba ben yatakta nasılım? Aramızda uyum var mı? Onu mutlu edebilecek miyim? Benim gereğinden fazla tecrübeli ya da tecrübesiz olduğumu anlayacak mı? Benim hissettiklerimi o da hissedecek mi? Ve benzeri tüm soruların aklınızdan geçeceği ya da geçmese bile cevaplarını mutlaka bulacağınız sevişmelere hoş geldiniz. Yeni sevgiliyle (fiziksel olmasa da beyninizde) yeni yerler keşfetmeye hazır olur.



2- Garip sevişme
Kaçış yok! Her yeni birbirilerine karşı ne hissederlerse hissetsinler, bu evreden geçmek zorundalar! Garip sevişme evresi genellikle yatak kazalarının yaşandığı ve bu kazalar karşısında nasıl davranılacağını bilmediğiniz evreden oluşur. Örneğin kafalarınızın çarpıştığı, birinizin yanlışlıkla diğerinin ağzına geğirdiği ya da hiç olmadık bir anda gaz çıkardığı zamanlar gibi. İlişkinin ilerleyen zamanlarında bu gibi komik kazalara ya güler geçersiniz ya da hiç olmamış gibi doğal karşılarsınız. Ama ilişkinin başında bu tip durumlar garip sessizliklere, utangaç bakışlara ve konsantrasyon kaybına neden olabilir!



3- “Bunu yapacağım hiç aklıma gelmezdi” seksi
Özellikle seks hayatınızın başındaysanız yeni partnerinizle yaşamanız çok olası bir tür sevişme de “Bunu yapacağım hiç aklıma gelmezdi” seksidir. Anın şehvetine kapılıp daha önce hiç yapmadığınız şeyleri yapmanızla oluşur. Belki ufak bir yönlendirmeyle belki de tamamen kendi isteğiniz ve içgüdülerinizle ilerlersiniz. Sonuç: Alan memnun, veren memnun!



4- “Bunu yapacağı hiç aklıma gelmezdi” seksi
Bazen de karşı tarafı yeni şeyler denemeyecek ya da misyoner pozisyonundan öteye gitmeyecek biri olarak yorumlarsınız. Ama yatağa girince başka biriyle karşılaşırsınız. Yeni sevgiliniz size varlığından bile haberdar olmadığınız zevkler ve pozisyonlar tattırabilir. Hazır ve açık olun...



5- “Vay be bu harikaydı” seksi
Her yeni ilişkinin başında biraz da olsa uyum ya da ritim sorunu yaşanabilir. Bu genellikle anı yaşamak yerine “Acaba karşı taraf ne hissediyor, mutlu mu, böyle iyi mi” gibi düşünceleri kafaya takmaktan olur. Ancak her şeyde olduğu gibi sekste de antrenman yapmak sonuca etki eder. Birkaç denemeden sonra yeni sevgilinizin nelerden hoşlandığını anlar veya onu düşünmek yerine biraz da kendinizi olayın akışına bırakmaya karar verir ve o ilk sevişmeden bile daha iyisini yaşamaya başlarsınız. Vücutlar birbirini tanıdıkça ve utangaçlık ortadan kalktıkça seks daha iyi bir noktaya gelir. Ve sonuç; “İşte bu harikaydı” dedirten geceler olur...



6- “Bu da neydi şimdi?” seksi

Çiftler yataktaki özgüvenlerini kazandıkça ve ilişki ilerledikçe sevişmelerde de bazı değişiklikler olabilir. Örneğin sevgiliniz daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başlayabilir. Veya sizden yeni isteklerden bulunabilir. Örneğin normalde sessiz sedasız işini bitiren sevgiliniz bir gece ağza alınmayacak sözlerle sizi şaşırtabilir. Ya da her seferinde saatlerce uğraşırken bir gece (ya da gündüz) birkaç saniyede işini bitirebilir. İlişkinin başında yaşadıklarınız her zaman öyle devam edecek diye bir şey yok. Sürprizlere açık olun ve bu sürprizlerin arada sırada olması için dua edin!



7- Seni çok seviyorum” seksi

Ve tabii ki aşk, sevgi seksi de kaçınılmaz bir sondur. İlişkiniz ilerledikçe ve sevgilinize duygularınız yoğunlaşıp arttıkça artık tutkunun yanında bir de sevgi ile sevişmek isteyeceksiniz. Öpe koklaya, gözünün içine bakarken sevgi saça saça seviştiğiniz anlar mutlaka olacak. O anların tadını çıkarın.



8- Mecburi sevişme

Artık ilişkiniz belirli bir aşamaya geldiyse ilk zamanlardaki gibi libidonuz tavanda olmayabilir. Her an her saniye sevişmeyi düşünmüyor da olabilirsiniz. Artık ilişkinizin “mecburi sevişme” evresine gelmiş olabilirsiniz. Yani canınız istemese de, modunuz olmasa da sırf sevgiliniz istiyor ve ona hayır demek istemiyorsunuz diye sevişmeye razı olduğunuz anlar olacak. Bu bile ilişkinizin hala yeni olmasından kaynaklanan mukaddes anlardandır. Değerini bilin. Çünkü ilişki ilerledikçe canınız istemediğinde bahaneler uydurmaya başlayacaksınız...

8

Sıradaki haber yükleniyor...
holder