Sabanur Kıraç Sizin için fazla iyi olduğunu düşündüğünüz birini tavlamanın 8 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Sizin için fazla iyi olduğunu düşündüğünüz birini tavlamanın 8 yolu

Haberin Devamı

Hoşlandığınız kişiyle “Başka dünyaların insanı” olduğunuz kanısına varmadan önce bu yazıyı bir okuyun. Aşk engel tanımaz. Farklı kültürlerin insanları gibi görünseniz bile özünde aynı değerlere sahip çıkabilirsiniz. Hele bir de aranızda bir elektriklenme varsa pes etmenin de hiçbir anlamı yok!

1. Kendinize güvenin ama ukala olmayın

Kimse ukalaları sevmez. Bilmiş tavırlar sizi çekici kılmaz. Onun sizden daha iyi olduğunu düşünüyorsanız bu sizin fikriniz. Sanki ona aksini ispatlamak zorundaymışsınız gibi düşünmeyin. Kendinize güvenmektense asla vazgeçmeyin. Ama bunu yapacağım diye antipatik olmamaya da maksimum özen gösterin.

2. Kararlı olun ama ısrarcı olmayın

Onu tavlamayı, sevgiliniz yapmayı kafanıza koyduysanız aferin size. Ama bunu sapıklık seviyesine taşımayın. Karşınızdaki kişiyi boğmayın. Kararlı davranmakla ısrarcı davranmak arasında keskin bir çizgi var. Kararlı davranmak, vazgeçmemek demek ama aynı zamanda da sabırlı olmak demek.

3. İyi biri olduğunuzu gösterin ama arkadaş alanında kalmamaya çalışın

Bu devirde iyi niyetli kişiler insanın karşısına çok çıkmıyor. İyi biri olduğunuzu, kalbinizin temizliğini ona gösterin. Ama bunu yaparken “Ne kadar iyi bir arkadaş” dememesine dikkat edin. Sizi bir kez “arkadaş” kategorisine koyarsa bunu değiştirmek için daha da çok uğraşmanız gerekecek. O yüzden ona iyi yönünüzü gösterin ama ondan hoşlandığınızı ve beklentilerinizin arkadaşlıktan öte olduğunu da hissettirin.

4. Arada kendinizi geri çekin, ulaşılmaz görünün

Onun sizden daha iyi olduğunu hissediyorsunuz diye her aradığında koşarak gitmeniz gerekmiyor. Hatta tam tersi müsait olsanız bile bazı çağrılarının cevapsıza düşmesine izin verin. Sizi ihmal ediyorsa siz de onu ihmal edin. Her istediğinde sizi bulamasın. Ne kadar kaçarsanız o kadar kovalanırsınız unutmayın.

5. Birlikteyken çok eğlenceli olun

Onu gördüğünüzde tüm dertlerinizi unutun. Sakın ha bunalım takılmayın. Aksine ne kadar eğlenceli, enerjisi yüksek biri olduğunuzu ona ne kadar iyi geldiğinizi hissettirin. Ama eğlenceli dediysem soytarı demedim! N’olur beni yanlış anlamayın. Eşek şakalarından, geyik muhabbetlerinden uzak durun.

6. Yaratıcı olun

Hoşlandığınız kişiye açılırken de onu bir yere davet ederken de klişelerden uzak durun. Duymaya alışık olduğu şeyleri söylemeyin. Aklına yer etmeye çalışın. Sizle yaşadıklarını arkadaşlarına anlatmasını sağlayın. Onu bir yere götürmek istiyorsanız da her zaman gidebileceği bir yer yerine hiç gitmemiş olacağı bir yeri seçin.

7. Ona iltifat edin ama yalakalık yapmayın

Herkes güzel şeyler duymaktan hoşlanır. En güzel kız, en yakışıklı erkek bile bununla beslenir. Siz de hoşlandığınız kişiye güzel şeyler söyleyin. Ama hep duyduğu şeylerden değil. Yalakalık seviyesine çıkacak kadar abartı hiç değil!

8. Onu kendi dünyanızla tanıştırın

Sizden daha iyi olduğunu düşündüğünüz kişi muhtemelen sizden daha iyi değil. Hatta muhtemelen sizin dünyanızdaki pek çok şey onunkinden daha iyi. Ona bunu gösterin. Zamanı gelince onu ailenizin en sevimli kahramanlarıyla bir araya getirin, en yakın arkadaşlarınızla tanıştırın, takılmayı sevdiğiniz küçük ama sevimli mekanlara götürün. Sizi çevrenizle ve yaşam tarzınızla sevmesini bekleyin. Sevmezse zaten size layık değildir!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder