Selin Çakar Ekran artık eğlendirmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Ekran artık eğlendirmiyor

Haberin Devamı

Günlerdir elim kumandaya gitmiyor. Bir sonraki bölümünü merakla beklediğim, heyecanla ekran başına oturduğum o hikayeler çok eskide kaldı sanırım. Ekrandaki tüm dizileri toplayıp özetlesek çoğu aynı konuda birleşiyor. 'Çok büyük prodüksiyon' diye tanıtımı yapılan işler bile sadece ekrana tutunabilecek kadar reyting alabiliyor. Oysa bir zamanlar keyif alırdım televizyon seyrederken.

Dizisinden, tv filmlerine, yarışma programlarından, talk show'una ekranın bir albenisi vardı. Liseyi yatılı okuduğum yıllarda annem en sevdiğim dizinin bölümlerini videoyu televizyona bağlayıp kayıt eder ben de hafta sonu eve geldiğimde izlerdim. Hatta aynı bölümünü iki üç kez izlediğim işler olurdu. Artık yok. Son on yıldır milyon tane dizi çekilmesine rağmen sanki sıfıra sıfır elde var sıfır. Sektörde çok daha büyük yatırımlar yapılmasına rağmen, işlerin izlenirliği ve kalıcılığı çok zayıf.

Şimdilerde yeni bölümlerinin 21 Nisan'da yayınlanacağını duyduğumda sevindiğim tek iş 'Fi' dizisi oldu. Kısa bölüm süreleri, hikayesi, oyuncuları ve oyunculukları ile keyif alarak izlediğim tek iş diyebilirim...

Ekran artık eğlendirmiyor

Bursa'da bir fotoğraf sergisi


Bursa, Kent Meydanı AVM'de dün bir fotoğraf sergisi açıldı ve o serginin ev sahipliğini 2010 yılından beri profesyonel fotoğrafçılık yapan sevgili arkadaşım Gamze Bozkaya yapıyor. 'Çocuk Gözleriyle' adını verdiği ilk kişisel sergisinde Gamze, çocukları çeşitli yerlerde fotoğraflayarak bizlere hayata dair güzel anlar sunuyor. Bursa'da olanlar, yolu Kent Meydanı AVM'ye düşenler bu görsel güzellikten kendilerini mahrum bırakmasınlar.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder