Selin Çakar Ekranın gülen ve güldüren yüzü Onur Büyüktopçu ‘Sus Kayıttayız’ ile dönüyor
HABERİ PAYLAŞ

Ekranın gülen ve güldüren yüzü Onur Büyüktopçu ‘Sus Kayıttayız’ ile dönüyor

Haberin Devamı

Efsane dizi ‘Kiralık Aşk’ın Koriş’i olarak girdi hayatlarımıza Onur Büyüktopçu. Zoru başardı harika bir karakter yaratarak kahkahalar attırdı bize. En son konuştuğumuzda ‘seni ekranda görmeyi çok özledik hadi artık yok mu bir şeyler?’ dediğimde ‘kafamda bir şeyler var, yaza doğru yine buluşacağız’ demişti.

Başarılı oyuncu bu defa farklı bir platformda seyircisiyle buluşacağının müjdesini verdi. YouTube kanalı ‘Up’s Tv’ ile bizlere keyifli sohbetler sunmaya hazırlanıyor. Programın ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Onur Büyüktopçu evinin kapılarını, evet yanlış duymadınız kendi evinin kapılarını en az kendi kadar eğlenceli konuklarına açıyor. Aslına bakarsanız tanıtım bize samimiyet, dolu dolu sohbetler, muziplikler, küçük oyunlar, kahkahanın dibine vuracak dakikalar, hatta gıybet vadediyor. :)

Ekranın gülen ve güldüren yüzü Onur Büyüktopçu ‘Sus Kayıttayız’ ile dönüyor

Sıcacık enerjisi, samimiyeti ve her daim gülen yüzü ile Onur Büyüktopçu’nun gelen her konuğunu en iyi şekilde ağırlayacağını biliyor ve ‘Sus Kayıttayız’ı da bize kalpten sevdireceğine inanıyorum. Bu arada gerçekten çok eğlenceli bir konuk listesi olduğunu da söylemeden edemeyeceğim ama ipucu veremem. :)

Sus Kayıttayız’ın yolu açık, tıklanması bol olsun…

‘Türk Malı heeey Türk Malı hooov’ yeniden dillere dolanmaya hazırlanıyor


Ekranın gülen ve güldüren yüzü Onur Büyüktopçu ‘Sus Kayıttayız’ ile dönüyor

Daha önceki versiyonunda başrollerinde Şafak Sezer ve Binnur Kaya’yı ‘Erman ve Abiye Kuzu’ olarak izlediğimiz dizi çok daha güçlü bir kadroyla yaz aylarında güldürmek, eğlendirmek için seyircisiyle buluşmaya gün sayıyor.

Bu defa Binnur Kaya’yı seyredemeyeceğiz ama onun yerine en az onun kadar güçlü bir isim Hasibe Eren geliyor. Kadronun bir diğer sürpriz ismi de şüphesiz Mehmet Ali Erbil oldu. Ekrana oldukça uzun bir ara veren başarılı ismin bu dönüşü fenomen olacak yeni bir karakterle tanınacağımızın habercisi gibi.

Ancak diziyle ilgili haberler gelmeye başladığında ekrana dönüşüne en çok sevindiğim isim elbette ‘Kiralık Aşk’ın bir diğer bomba karakteri ‘Neriman’a hayat veren sevgili Nergis Kumbasar oldu. Onu izlemeyi bu kadar sevmişken daha fazla ayrı kalmak olmazdı.

Kış boyunca dram dizilerine boğulduğumuzu düşünürsek yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde komedi dizilerinin haberleri gelince mutlu oluyorum. Zira ağlayıp, içlerimizin kararmasından çok gülüp, neşelenmeye ihtiyacımız var.

Yaz ayları yaklaştıkça yaprak dökümü başlar


Her akşam ilk üçte yer almayı başaran dizileri çıkardığımızda geriye kalan işlerin de yavaş yavaş sonlarının yaklaştığını görmek çok zor değil elbette. Günler ilerledikçe gereken reytingleri alamayan işlerin birer birer ekrandaki yarıştan çekilip yerini yeni işlere bıraktığına hep birlikte şahit olacağız.

Her zaman söylediğimiz şeyi bir kez daha bir kez daha söyleyelim elbette. Maalesef ortalık karaktersiz hikayeler ve hikayesiz karekterler ile dolu. Dolayısıyla henüz ilk sezonun dahi sonunu göremeden seyirciye veda eden işlerin olması gayet doğal. Hiçbir iş ne tek karakterle ne de sadece esas kız ve esas oğlanın hikayesiyle yürümüyor.

Dijital platformların ve YouTube kanallarının gün geçtikçe değer kazandığı da düşünülürse televizyon sektörünün bir yenilenmeye gitme zamanı gelmiş demektir. Lakin görünen o ki bu sektörü de son damlasına kadar tüketip duvara tosladıktan sonra birilerinin aklı başına gelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder