Selin Çakar Ekranlarda bir 'Mahir' rüzgarı...
HABERİ PAYLAŞ

Ekranlarda bir 'Mahir' rüzgarı...

Haberin Devamı

-'Hayat Şarkısı' hayatımıza sadece Hülya ve Kerim'i ya da Hüseyin ve Melek'i sokmadı. Bizi bir Mahir ile tanıştırdı ki diziyi izlerken adama hem kızıp hem de çok sevdik.



-Dizilerde yan rol gibi görünüp de başrol kadar parlayan karakterlere bayılıyorum. Çünkü bu durum kendi içinde bir hikaye yaratıyor. Biliyorum ki 'Mahir'i izleyen birçok kişinin eli klavyeye gitti ve 'Olgun Toker' yazdı.



-İtiraf etmeliyim ki ne Karadayı'yı ne de 'Şeref Meselesi'ni izlemediğim için başroller dışındaki oyuncular ile ilgili bilgi sahibi değildim ama şimdi görüyorum ki 'Olgun Toker'i seyirci Karadayı'da 'Melih Şadoğlu', Şeref Meselesi'nde ise 'Seyhan Demir' olarak tanımış.



-Oyuncunun canlandırdığını öğrendiğimde çok şaşırdığım bir diğer karakter ise 'Tatlı Küçük Yalancılar'daki Güven.



-Peki kimdir 'Olgun Toker'? Olgun Toker 1986'da Mersin'de doğuyor. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde alıyor. Dizilerden önce ise sinemada boy gösteriyor. Sonrasında ise 'Benim Adım Gültepe', 'Karadayı', 'Şeref Meselesi' ve 'Tatlı Küçük Yalancılar' dizilerinde yer alıyor.



-Elbette bir yan rolün en az başrol kadar parlaması tesadüf değil. Bu o karakteri canlandıran oyuncunun sergilediği performansın bir sonucu.



-Olgun Toker, 'Mahir'i gözümüzde gerçek hayatta yaşayan bir karakterden farksız kıldı. Tepkileri, ifadesi, aksanı o kadar sahici ki Mahir seyircinin zihninde ete kemiğe büründü.



-Tabii ki de Mahir artık yan karakter değil. Artık o da hem hikayesi hem de olaylar karşısındaki tepkileri merak edilen bir ana karakter.



-'Ya şeeff' deyişinin çoktan zihinlere kazındığı da bir gerçek:) . Ama ben 'Mahir'in en çok 'Bayram Bey'ile karşı karşıya gelmesini istiyorum. Fazlasıyla şenlikli bir sahne olacağı kesin.



9

Sıradaki haber yükleniyor...
holder