Selin Çakar ‘Gülizar’ tanıtımıyla yüzleri güldürdü
HABERİ PAYLAŞ

‘Gülizar’ tanıtımıyla yüzleri güldürdü

Haberin Devamı

‘Bir Çağan Irmak dizisi’ sloganıyla yayınlandı dün akşam ‘Gülizar’ın ilk tanıtımı.

Zeynep Farah’ın her zamanki pırıltısı yine ekrana yansıdı elbette ama bana daha ilk bakışta ‘Unutursam Fısılda’ filminde canlandırdığı ‘Ayperi’ karakterini hatırlattı. Görünen o ki hikayeleri de birbirine benziyor. Hatırlasanız ‘Unutursam Fısılda’nın da altında Çağan Irmak imzası vardı ve beni çok da derinden etkileyen bir filmdi. Umarım Gülizar’ın hikayesi de en az Ayperi kadar güzel duygular hissettirir seyirciye.

‘Gülizar’ tanıtımıyla yüzleri güldürdü

Çağan Irmak’ın içinde olduğu işler malum; Asmalı Konak ve Çemberimde Gül Oya ekranı sarsan dizilerdi. Dilerim ‘Gülizar’ da Kanal D ekranı için bir milat olur ve hem kanalın hem de emek verenlerin yüzünü reytingiyle gani gani güldürür.

Dolunay veda ediyor


Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda pek ısınamamıştım diziye. Açıkçası Can Yaman'ın oyunculuğunu biraz tutuk buluyordum ve Ferit Aslan’a yeteri kadar adapte olamadığını düşünüyordum. Üstelik Nazlı ve Ferit’i birbirlerine aşık olacak bir çift gibi göremiyordum. Bu yüzden ilk iki bölümü izledikten sonra 4-5 hafta diziyi seyretmedim.

Ama demek ki zihnimde hikayenin bir tarafı merak uyandırmış ki bir akşam yeniden oturup izledim diziyi. Gördüm ki ekranda artık Ferit Aslan olmuş bir Can Yaman var ve Özge Gürel'le de güzel bir uyum yakalamışlar.

‘Gülizar’ tanıtımıyla yüzleri güldürdü

Tam da Deniz, Nazlı saplantısından kurtuldu Asuman’la ne kadar da eğlenceli bir çift oldular derken dizinin final yapacağı haberini aldık.

Üzücü olan şu ki maalesef diziyi ciddi anlamda yaralayan şey kanalın yaptığı gün değişikliği oldu. Salı akşamı gayet iyi izlenme oranları alınıyorken yeni başlayacak bir dizi için Dolunay’ı Pazar akşamına kaydırdılar. Gereksiz bir hamle oldu ve Dolunay’a kan kaybettirdi. Kaldı ki Ufak Tefek Cinayetler'in yayın günü Pazar olsaydı da aynı reytingi alabilirdi. Böylece Dolunay da kayıp yaşamazdı.

Lakin yapacak bir şey yok. Her hikaye gibi Dolunay'ın da sonu geldi. Ferit ve Nazlı seyircisinin kalbindeki güzel yerde kalacak. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Özellikle Can Yaman’ın bir sonraki projesini merakla beklediğimi söylemeliyim. Yeni işlerde görüşmek dileğiyle.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder