Selin Çakar Kördüğüm başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kördüğüm başlıyor

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin ‘in paylaştığı Kördüğüm 7 Ocak Perşembe Fox Tv’de başlıyor. Dizinin genel yönetmenliğini sinemadan tanıdığımız Ömer Faruk Sorak yapıyor.

Tabi her zaman ki gibi baş karakterimiz Ali Nejat (İ.Çelikkol) ultra zengin, etkili, yakışıklı bir iş adamı. Belçim Bilgin’in canlandırdığı Naz karakteri ise idealist bir doktor. Ali Can Yücesoy’un canlandırdığı Umut da otomobil tutkunu, hayalperest biri. Yani ana hatlarına baktığımızda şu an yayında olan hikayelerden çok da bir farkı yok.

Tanıtımlarda dikkatimi çeken tek şey çoğunlukla kadınların zayıf gösterildiği hikayelerin aksine bu hikayede sanki Ali Nejat’ın iyileşmeyen bir yarası var ve Naz o yaraya doktorluğuyla mı yoksa aşkıyla mı çare olacak izleyip göreceğiz.

Yayınlanan tanıtımlarda yer alan kaza sahnesinin beni bir nebze sarstığını da söylemeden geçemeyeceğim. Hem sahnenin çok iyi çekilmiş olmasından hem de o sahnede bir çocuğun yer almasından kaynaklanıyor olsa gerek.

Kördüğüm, Kurtlar Vadisi’nin tahtını sarsamaz belki ama Muhteşem Yüzyıl Kösem’e bir çalım atma ihtimali yüksek.

Haberin Devamı



Kış Güneşi içimizi ısıtır mı?


Henüz yayın tarihi kesinleşmeyen ama yakında Show Tv’de başlayacak olan bir başka dizi ise başrollerini Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız’ın paylaşacağı Kış Güneşi.

Yayınlanan tanıtımdan anladığı kadarıyla tabi ki yine ve yine çok zengin ve güçlü bir iş adamıyken geçirdiği kaza sebebiyle hafızasını kaybedip kendini çok başka bir hayatın içinde bulacak bir baş karakterimiz olacak ve bu baş karaktere de Şükrü Özyıldız'ın hayat verecek.

Şükrü Özyıldız hem beyaz perdeye hem de televizyon ekranına çok yakıştırdığım bir oyuncu. Benim tereddütüm Aslı Enver ile ilgili. Oyunculuğunu çok iddialı bulmasam da kötü de değil. Fakat başrolü taşıyacak kadar güçlü mü bundan da emin değilim.

Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Beren Saat

Aslında bu konuda çok da yorum yapmaya gerek yok. Tutacak ve çok seyredilecek bir iş daha ilk bölümden kendini belli ediyor.

Siz bu dizinin öncesinde ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi bir iş yapıp çıtayı çekebileceğiniz en üst noktaya çekmişseniz daha ötesinin olmayacağını da bilmeniz gerekir.

Kösem başladığı haftadan beri umut edilen izlenme oranlarına ulaşamadı. Bunun üzerine insanlarda bir ‘Beren Saat’ geldiğinde reytingleri uçuracak algısı oluştu/oluşturuldu. Ama unutulan bir nokta vardı; hiçbir dizi bir kişinin omuzları üzerinde yükselemez. Yükselemedi de...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder