Selin Çakar Özcan Deniz’in yeni sezon imajı tam not aldı
HABERİ PAYLAŞ

Özcan Deniz’in yeni sezon imajı tam not aldı

Haberin Devamı

Malumunuz ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin ilk bölümü kadar Özcan Deniz’in ‘simsiyah’ saçları da konuşulmuştu ki o yapaylık fazlasıyla gözümüzü yormuştu.

Birkaç gün önce yayınlanan yeni sezon fotoğraflarında gördüğümüz Özcan Deniz ise bambaşkaydı. Kirli sakalı ve kırlaşmış saçlarıyla gayet doğal ve hoş gözüküyordu. Yani yeni bölümlerde çok daha karizmatik bir Faruk seyredeceğiz. İstanbullu Gelin’in seyircisi ki o gruba ben de dahilim yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor.

Seyirci gardını aldı, kanallar saldırıya hazır


Şu an ekranımda 5 TV kanalının internet sayfaları açık ve görüyorum ki bu sezon da haftanın 7 gününe sığmayacak kadar dizi yayına girmek için bekliyor. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde hemen hepsi seyirciyle buluşmuş olur diye tahmin ediyorum. Tabii bir de konuşulan ama henüz tanıtımı dönmeyen işler var. Üzerine bir de geçen sezondan devam edecek işleri ekledik mi?

Sonuç elbette değişmeyecek; izlenme oranlarında ‘5’i görenler yayın hayatlarına devam ederken, göremeyenler seyircisine veda edecek. Ben ise Star TV’nin ‘Çember’ini, Kanal D’nin Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolde olacağı ‘Fatih’ini, FoxTV’nin ‘Kayıtdışı’nı merakla bekliyorum.

Özcan Deniz’in yeni sezon imajı tam not aldı

Evlendirme Dairesi'nden, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne


Suyunun suyu çıkmış evlendirme programlarının yayından kaldırılmasıyla birlikte gündüz kuşağını ‘olay yeri inceleme’ programları sardı. Hatta birinin tanıtımında ‘artık hiçbir şuç gizli kalmayacak’ gibi fazla iddialı bir cümle duydum. Umarım bunun da suyu çıkmaz diyeceğim ama nedense bu konuda hiç şüphem yok.

Beni en derin düşüncelere sevk eden şey ise Uğur Aslan ile Seda Sayan’ın siyahlar içinde sırt sırta verdikleri poz oldu. Yıllardır ekranda bu işi ustaca yapan Müge Anlı’ya rakip olabilecekler mi seyredip göreceğiz.

Final yapan işlere kılıf uydurma çabası


Bu duruma da bir türlü anlam veremiyorum. 8-10 bölümde biten bir dizi izlenmemiştir ve bu yüzden de erken final yapıyordur ki zaten izlenme oranları da bunu kanıtlar niteliktedir. Bu işlerle ilgili atılan bazı başlıklar komik olmaktan öteye gidemiyor.

Belki başrol oyuncularının kariyerlerini korumaya yönelik yapılan bir şeydir ama zaten sektörün için de olan biri hangi oyuncunun ne kadar izlenirliği olduğunu takip ediyordur. İşin kötüsü atılan bu başlıklara bazen o projenin içindekiler de inanıyorlar. İnanmasınlar. Eksiğin, yanlışın ne olduğunu görüp daha iyisini yapsınlar ki biz de seyirci olarak ekran başında olalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder