Selin Çakar Son zamanlarda izlediğim en dolu program; Beraber ve Solo Serzenişler
HABERİ PAYLAŞ

Son zamanlarda izlediğim en dolu program; Beraber ve Solo Serzenişler

Haberin Devamı

Sevdiğim birkaç dizi dışında televizyonda seyredecek hiçbir şey bulamadığım şu son zamanlarda yeni bölümünü sabırsızlıkla beklediğim tek program ÇapaMagyoutube kanalında yayınlanan Beraber ve Solo Serzenişler oldu. İlk birkaç bölümde İzzet Çapa ve Sacit Aslan varken aralarına Arto’nun da katılmasıyla üç silahşöre dönüştüklerini söyleyebilirim. Programın bir youtube kanalında yayınlanıyor olması elbette sınırları genişletiyor. Eğlenceli üçlü magazinden ünlü isimlere, siyasetten gündeme yeri geldiğinde hemen her konuyu ele alıyorlar.

Son zamanlarda izlediğim en dolu program; Beraber ve Solo Serzenişler

Her seyrettiğimde gülmekten gözümden yaş geldiği doğrudur. Yalnız program sadece 30 dakika sürüyor ve her bölüm sonunda ne çabuk bitti diye üzülüyorum. Ekrandan yine dramın taşıp aktığı bugünlerde beni çok eğlendirdi; Beraber ve Solo Serzenişler.

Sabahlarım da radyo ile neşeleniyor


Evimden iş yerime gitmem yaklaşık 20 dakika sürüyor ve ben 15 gündür arabaya biner binmez ilk iş olarak radyoyu açıyorum. Vallahi güne güzel başlamamı sağlıyor. Peki ne mi dinliyorum? AlemFm’de yayınlanan ‘Adem Metan Show’u dinliyorum. Arabada kendi kendime kahkaha atıp baya bir eğleniyorum. Tavsiye ederim. 

Umarım bu ‘Candan’ kardeşlerin üçüncüsü yoktur


Tv8’de yayınlanan (maalesef) İşte Benim Stilim programının önceki sezonlarında bir Nihal Candan vardı. Bazen izlemeye çalışsam da Nihal çıkıp da güzelim Türkçeyi sakız gibi uzata uzata konuşmaya başlayınca bir dakika bile tahammül edemeyip kanalı değiştirirdim. Ama ne demişler beterin beteri var.

Son zamanlarda izlediğim en dolu program; Beraber ve Solo Serzenişler

İnternette gördüğüm ilk videosunda ‘bu kızın bu kadar ciddi bir rahatsızlığı varken nasıl programa almışlar’ dedim Bahar Candan için. Kesinlikle komiklik olsun diye söylemiyorum. Gerçekten öyle zannettim. Ama değilmiş. Bahar Candan, Nihal Candan’ın kardeşiymiş ve rahatsız değil, orijinali öyleymiş. Üzerine bir de harmandalı ve roman oynadığı videolarını izleyince eyvah dedim inşallah bu Candan kardeşlerin üçüncüsü yoktur. Hayır yani belli ki sürüm yükseldikçe arıza büyüyor.

Dip not: Bahar Candan’ın, Renkli Sayfalar’a konuk edilmiş olduğunu öğrendiğim an kelimelerimin tükendiği an oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder