Selin Çakar Yaz aylarından sezona ne kalır?
HABERİ PAYLAŞ

Yaz aylarından sezona ne kalır?

Haberin Devamı

Pazartesi akşamları yayınlanan 'Deli Gönül' ve 'İki Yalancı' zirveyi paylaşıyorlar. Paylaşıyorlar çünkü aralarında izlenme oranı yönünden çok az bir fark var. Ancak her iki dizinin de kaderinin Eylül ayında belli olacağını düşünüyorum.

Star TV'nin başarılı dizisi 'Söz' geri döndüğünde şüphesiz zirvedeki yerini geri alacaktır. Hatta daha yüksek oranlarla geri dönecektir. Malum 'İçerde' final yaptı ve seyircisinin tercihinin 'Söz'den yana olması daha kuvvetli bir ihtimal.

Salı akşamlarının yaz galibi ise Star TV'nin Dolunay'ı. Dizi yeni sezonda da ekrandaki yolculuğuna devam eder ama birinciliği teslim ederek devam eder. Çünkü yeni sezonda 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ekrandaki yolculuğuna kaldığı yerden devam edecek ve o da Söz dizisi gibi bir süreliğine emanet ettiği zirveyi geri alacaktır.

Yaz aylarından sezona ne kalır

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi 'No:309' ise yoğun geçen yazın ardından sezon finali yaptı. Aynı akşam Kanal D'nin iddialı projesi 'Meryem' seyirci karşısına çıktı. Tabii ki Meryem seyirci çekecektir ama sezon başladığında birinci olabilmesi için 'Diriliş Ertuğrul'dan daha çok izlenmesi gerekiyor. Bu da ne kadar mümkün bilemiyorum. Ama final yapan 'Kara Sevda'nın yerini alabilir diye düşünüyorum.

Perşembe akşamının yeni projelerinden 'Ateş Böceği'nin de işi kolay değil. Eylül ayı yaklaştıkça 'Vatanım Sensin'in yeni sezon bölümleri de yaklaşıyor. Şimdilik başka bir rakibi yok ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmiyor.

Cuma akşamı bu yaz bereketli geçiyor. Fox Tv'nin 'Şevkat Yerimdar'ı , Show Tv 'nin 'Kalp Atışı' kanallarının yüzünü güldürdüler. Yeni sezonun başlamasıyla ise Cuma akşamı için işler karışacak. Atv'nin 'Aşk ve Mavi'si , Star Tv'nin 'İstanbullu Gelin'i ve Kanal D'nin 'Arka Sokaklar'ı da yarışa dahil olacaklar. Görünen o ki yeni sezonda 'Cuma'lar oldukça çetin geçecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder