Serhan Sokulgan Hangi şarkıcı, tiyatrocu arkadaşını evinden kovdu?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi şarkıcı, tiyatrocu arkadaşını evinden kovdu?

Olay Haziran ayında yaşanıyor.

Biri Türkiye'de yıllardır albümleri milyonlar satmış bir kadın sanatçı diğeri sempatikliği ile sevilen bir tiyatro oyuncusu. Çok eski arkadaş olan şarkıcı ve oyuncu, şarkıcı olan kadın arkadaşın evinde buluşuyorlar. Yemekler yenip espriler havada uçuşurken, şarkıcı olan hanımefendi arada görüşebildikleri sevgilisinin ona sürekli çiçekler getirdiğini, sürprizler yaptığını anlatıyor ve arlarında geçen her şeyi de hararetli bir şekilde anlatıyor. Yemek masasında olan oyuncu kadın da orada olmayan bir arkadaşına bu masada olup biteni dedikodu hali ile uzun uzun mesajlar atarak naklen yayın yapıyor. Ancak mesajları arkadaşının yerine yanlışlıkla evin sahibi kadın sanatçı arkadaşına atınca olanlar oluyor. Masada büyük bir gerilim yaşanırken oyuncu kadın durumu toparlayamıyor ve evden bir hışımla kovuluyor. Duruma çok üzülen oyuncu kadın daha sonra özürler dileyip araya birilerini soksa da durumu düzeltemiyor.

Haberin Devamı


BİTMEYEN RÖTARLAR

Her yaz sezonu yoğunluğun artmasıyla hava yolu şirketlerinde bitmek tükenmek bilmeyen karışıklıklar yaşanır. Sabiha Gökçen'e yapılan uçuşların hemen hemen çoğu hep rötarlıdır. Atatürk Havalimanı'nda sistem biraz daha tıkır tıkır işler; ancak bu yaz tüm hava yolları talep üstüne kapasiteleri yetmese de daha çok sefer koydular. Hal böyle olunca iç hatlar seferlerinde Atatürk Havalimanı'ndan kalkan ve inen uçakların da 3 saatten fazla rötar yapmaları herkesi isyan aşamasına getirdi. Öyle ki geçen hafta bir arkadaşım Bodrum- İstanbul seferinde 4 saatlik bir rötar yaşayarak bağlantılı olan yurt dışı uçağını kaçırdı.


TUR TEKNELERİ DENİZLERiN KATİLİ

Bodrum, Marmaris, Antalya başta olmak üzere yaz sezonunda toplu yapılan ve herkese açık olan günlük tekne turları tatilcilerin olmazsa olmazı. Ben de uzun yıllar bu teknelerle günlük turlara çıktım ve çok eğlendim. Tanımadığınız insanlarla denizin ortasında kurulan ahbaplık çok eğlencelidir ve keyiflidir. Ancak son yıllarda bu tur teknelerinin daha da artması denizlerde ciddi tehlikeler oluşturmaya başladı. Bazen kapasitesinden fazla kişi alan bu tekneler can güvenliği açısından tehlikeli olurken, bazıları da denizleri fazlasıyla kirletiyor. Geçen hafta Bodrum Çatal Ada açıklarında kendi gözümle gördüğüm bir manzara içimi acıtıp isyan ettirdi. Bir tur teknesinden denize boca edilen çöpleri görünce avazım çıktığı kadar bağırdım. Bağırmamın hiç bir sonuç vermediği olayda derhal teknenin ismini alıp fotoğrafını çektikten sonra sahil güvenliğe hemen şikayet ettim.

Haberin Devamı


BİTMEYEN ARABESK FURYASI

Son beş yıldır yeniden yükselen arabesk furyası dalga dalga büyüyererek tırmanmaya devam ediyor. Gece kulüplerinde yapılan özel arabesk gecelerinden tutun, şarkıcıların yaptıkları projelere kadar bu furya hala devam ediyor. Arabeskin kült olmuş şarkılarını yıllar geçse de ben de hala bayılarak dinleyenlerdenim. Bir dönem şarkıcıların en star olanından en isimsiz olanına kadar çoğu Türk müziği albüm projeleri yaptı. Daha Sonra bu durum arabesk müziğinin şahlanmasıyla beraber birçok isim dümeni bu rotaya kırdı.Mesela birkaç sene evvel Işın Karaca'nın yaptığı arabesk proje albümü en beğendiklerim arasındaydı. Geçen gün Hepsi grubundan ayrılan Gülçin'in "İtirazım var" isimli arabesk şarkıyı yeniden yorumladığını duyunca, bir arabesk proje albümü yaptığını öğrenmiş oldum. Sesi ile gerçekten fark yaratan ve batı soundlu güzel işlere imza atan Gülçin'in bu köprüden önce son çıkış halini sevemedim. Funda Arar'ın da yeni çıkaracağı "Arabesk" isimli albümünün yolda olduğunu duyunca bu rüzgarın iyi söyleyenle de söylemeyenle de devam ettiğini gördüm.

Haberin Devamı


'VE NAZAN ÖNCEL ŞARKILARI'NDA HANGİ İSİMLER OLMALIYDI?

Hangi şarkıcı, tiyatrocu arkadaşını evinden kovdu

Nazan Öncel'in hafta başı yayınlanacak olan "Ve Nazan Öncel şarkıları" albüm projesini dört gözle bekliyordum.

Sezen Aksu, Tarkan, Sıla, Göksel gibi isimler başta olmak üzere Nazan Öncel'in geçmişte kalbimize dokunan şarkılarını yorumladılar. Sezen'in "Gitme Kal Bu Şehirde" Tarkan'ın Sibel Can'ın daha evvel yorumladığı "Yalnızlar Treni" en çok merak edilen şarkılar arasında "Ve Nazan Öncel şarkıları" albüm projesinde Koray Avcı, Manuş Baba, Hayko Cepkin, Ceylan Ertem, Gökhan Türkmen, Eypio gibi daha çok yeni jenerasyondan isimlere yer verilmiş. Nazan'ın müzikal kimliğine bu isimler çok yakışmış. Hatta ters bir köşe ile albümde yönetmen Çağan Irmak'ın Nazan'ın "Göç" şarkısını yorumlaması da bence çok şık durmuş. Ancak, uzun zamandır çalışılan bu proje albümünde gözlerim bir Nilüfer, Candan Erçetin, Ajda Pekkan gibi isimleri de aradı.



Sıradaki haber yükleniyor...
holder