Serhan Sokulgan Nejat İşler'e gelen çirkin tepki
HABERİ PAYLAŞ

Nejat İşler'e gelen çirkin tepki

Nejat İşler'in Gümüşlük'te ortağı olduğu mekanda yaşadığı sevimsiz olay, şiddete yönelimli bir toplum olduğumuzu bir kez daha gösterdi.

Fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranının isteğini geri çeviren Nejat İşler'in o hayranının eşi tarafından darp edilmesi maalesef daha kötü sonuçlar da doğurabilirdi.

Yıllardır ünlü arkadaşlarımla gezdiğim zamanlarda birçok insan o kişiye hayran olmasa da fotoğraf çektirmek isteyebiliyor. Bu durum ünlü bir yüz olmanın getirdiği en normal hallerden biri. Ancak bazen öyle zamanlar oluyor ki o sırada fotoğraf çektirmek isteyen kişi karşısında olan kişinin müsait olup olmadığını sormayıp bodoslama yanına gelebiliyor.

Haberin Devamı

Nejat İşlere gelen çirkin tepki

O ünlü kişinin iki dakika evvel kötü bir telefon konuşması ya da kötü bir haber almış olması, o an fotoğraf çektirmek isteyen kişinin umurunda bile olmuyor.

Çocuk hayranların bu isteğini anlayışla karşılasam da bu durumu erişkin insanlar bile bazen habersizce izin almadan ve hiç çekinmeden gizlice fotoğraflayabiliyor. Nejat İşler'in o anki tavrı ve üslubu nasıldı bilinmez ama dişi kırılıp bayılacak şekilde darp edilmesi korkunç ve vahim bir durum.

BODRUM VE ÇEŞME'DEN SIKILANLAR MARMARİS'E KOŞUYOR

Yıllardır tatil ve eğlence denince akla gelen Bodrum ve Çeşme'nin alternatif adresleri de çoğalıp büyüyor. Sakin bir tatil anlayışını yaşamak isteyenler uzun yıllar Kaş ve Bozcaada'yı tercih ederken son 3 yıldır Marmaris bölgesi turizm açısından tırmanışa geçmiş durumda. Bodrum ve Çeşme'de İstanbul'da karşılaştıkları insanları görmekten sıkılanlar tanıdık yüz detoksu yapmak için yeni yerler keşfetmeye devam ediyor.

Nejat İşlere gelen çirkin tepki

Marmaris'in birçok beldesini tercih edenlerin en çok gittiği Selimiye ve Bozburun bu anlamda çok cool ve bir o kadar hareketli diyebilirim. Buralar kendi bütçesine göre glamping (kampçılık) tatilinden tutundan da lüks tatil anlayışına kadar her şeyi sunuyor. Özellikle bu bölgenin daha bakir ve organik olduğu Selimiye ve Bozburun'a çok fazla talep olmadan gidip nefeslenin derim.

ENDAM'LI ŞIK BİR MEKAN

Gün geçtikçe çoğalan, çok talep gören "modern meyhane" anlayışının dışında restoran ve bar ambiyasında meze, rakı sunan şık mekanlar da açılıyor.

Haberin Devamı

Yeni jenerasyonun da çok yoğun bir şekilde tercih ettiği rakı ve meze anlayışı Türkçe müzikle buluşunca daha da seviliyor. Geçen akşam Karaköy The Purl Hotel'in üst katında bulunan ismini çok duyduğum Endam'a yolum düştü.

Nejat İşlere gelen çirkin tepki

Meyhane kültürünü modernize eden Endam'da mezeler birçok yerden gerçekten farklı. Rakı kültüründe çok eski ve kült olmuş beyin söğüş ve dil söğüşün dışında marine çiğ balık ve tarama muazzam. Sıcak olarak uykuluk ızgara ve atom kokoreç de yine buranın farkını ortaya şiddetle koyuyor. Sektörün yakından tanıdığı Zeynep Alhan'ın işlettiği ve manzarası ile İstanbul'a bir kez daha hayran bırakan "Endam" şu sıralar çok gözde.

ŞARKI SÖZÜ YAZARLIĞINA ADIM ATMAK İSTEYENLERE

Sezen Aksu (Pardon, Köz), Sertab Erener (Sus), Simge Sağın (Miş Miş), Yonca Lodi, Suzan Kardeş gibi birçok sanatçının albümlerinde söz ve besteleri ile yer alan Sibel Algan benzerine pek rastlanmayan bir atölye başlattı.

Nejat İşlere gelen çirkin tepki

Şarkı Sözü Yazarlık Atölyesi'nde Sibel Algan bir yetenek işi gibi görünse de şarkı sözü yazmanın anlatılabilir ve öğrenilebilir püf noktalarını anlatıyor.

Haberin Devamı

15 yıla yakın bir zamandır Sezen Aksu'nun stüdyosunda sürekli üretim ortamına tanıklık eden Sibel Algan, derslerde temel bilgilerin ötesinde dil biçimini tartışıp sonra ciddi bir söz analizi yaptıklarını belirtiyor.

Siz de yeteneğinizi bir manevra ile profesyoneliğe dökmek isterseniz Sibel Algan'ın Yaşam Atölyesi'nin sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilirsiniz.

PATİ DOSTU BİR ŞARKI

Tüm canlı dostlarımız için yapılan her proje beni çok heyecanlandırıyor Özellikte sokakta zor şartlarda yaşayan ve şiddete maruz kalan tüm hayvanlar için herkes gibi bende elimden geleni yapmaya çalışanlardanım.

Geçtiğimiz günlerde kulağıma takılan "Ah bir kedi olsam" şarkısı da sosyal sorumluluk adına yapılan en iyi işlerden biri olmuş.

Müzisyen Emre Arslan'ın yorumladığı şarkı ayrıca tüm hayvanseverler tarafından sosyal medya da en çok paylaşılan şarkı oldu.

Nejat İşlere gelen çirkin tepki

Şarkısının kahramanına ve onun barınaklarda yaşayan arkadaşlarına küçük de olsa bir faydası dokunsun isteyen Emre bunun için Nestle’nin kapısını çalmış Böylece “Ah Bir Kedi Olsam” klibi YouTube üzerinden izlenip paylaşıldıkça NestlePurina’nın sponsorluğunda İstanbul Yedikule Hayvan Barınağı’na her 10.000 izlenme için 10 kg toplamda da 5 tona kadar varabilecek mama yardımı yapılacağını söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder