Serhan Sokulgan Seren Serengil'in cezaevi günleri
HABERİ PAYLAŞ

Seren Serengil'in cezaevi günleri

Haberin Devamı

Seren Serengil'in emsal niteliği taşıyan ve 3 gün sürecek olan tutukluluk süreci dün başladı. Hüküm kararınca pazartesi gününe kadar Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde kalacak olan Seren Serengil'in mağduriyetini her fırsatta dile getirmesi çoğu kişi tarafından samimi karşılansa da birçok kişi tarafından da çok eleştirildi. Yaptıkları "Kendini zorla içeri attırdı" şeklinde tepki çekti, sosyal medya yorumlarının ardı arkası kesilmedi.

Seren Serengilin cezaevi günleri

Gülben Ergen'in ise Seren Serengil'in cezaevine girdiği sırada nispet niteliğinde “sağlıklı yaşam” paylaşımı, okları hızlıca kendisine döndürmesine sebep oldu. Bu savaşta Gülben Ergen ne kadar sessizi oynasa da maalesef öfkesine yenilen kadın durumuna düştü. Seren Serengil de bu hikayede hiç konuşmadan cezasını yatıp çıksaydı, mağdur kadın olarak daha çok desteklenecekti.

SEREN SERENGİL CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞINDA NE YAPACAK?

- Seren Serengil çok farklı bir deneyimle cezaevinden çıktığında onu yeni sevdiceği Yaşar İpek ve basın ordusu karşılayacak.

- Cezaevinde neler yaşadığını ve ilk açıklamalarını sunduğu programda paylaşacak.

- Aynı gün bir basın toplantısı düzenleyerek durumu daha da detaylandıracak.

- Bu yaşadığı durumu planlı olmasa da fırsata çevirip üzerinde çalıştığı yeni şarkısını hemen piyasaya sürecek.

HÜLYA AVŞAR'IN HANDE YENER'E NASİHATI

Geçen hafta Hülya Avşar'ın televizyon programına katılan Hande Yener kendi gibi ve samimiydi. Mesleğine Hülya Avşar'ın dokunuşuyla atıldığını ve o meşhur Sezen Aksu ile tanışma hikayesini de yeniden anlattı Hande. Program boyunca abla nasihatını da eksik etmeyen Hülya Avşar, Hande'nin yaşça küçük aşklarını da sürekli dillendirdi.

Seren Serengilin cezaevi günleri

Hande'nin son zamanlardaki polemiklerini onaylamadığını da söyleyen Hülya Avşar, Hande Yener'e biraz daha geride durup sadece işini yapmasını gerektiğini söyleyerek program sonunda ince ayarını çekti.

DÜĞÜN ŞARKISI MODASI

Türk Pop müziğinde saf duygularla yapılan aşk şarkıları bazen stratejilere dönüşüp yapımcıların iştahını kabartabiliyor. Düğün törenlerinin vazgeçilmezi olan bu şarkılar aslında uzun yıllardır var. Berkant'tan "Samanyolu" bu anlamda gelmiş geçmiş en iyi şarkılardandır. Düğünlerdeki ilk dans için seçilen bu şarkı yıllar içinde birçok sanatçının şarkısıyla pekişti. Ferhat Göçer'in "Cennet"i, Mustafa Ceceli'nin "Hastalıkta Sağlıkta" şarkısı uzun yıllar düğünlerin vazgeçilmez marşı oldu.

Seren Serengilin cezaevi günleri

İrem Derici'nin "Kalbimin Tek Sahibi" şarkısının pabucunu da Tarkan'ın "Beni Çok Sev" şarkısı attı. 14 Şubat'ın yaklaşması ile kolları sıvayan birçok şarkıcı şarkılarını çıkarmak için Sevgililer Günü'nü bekliyor. Sinan Akçıl'ın İzel ile beraber düet yaptığı “Teşekkürler Sevgilim” şarkısı başta olmak üzere İrem Derici'nin ve Ferhat Göçer'in yeni şarkıları da 14 Şubat'tan sonra düğün marşları kategorisine girmeye hazırlanıyor.

BALAT'IN YÜKSELİŞİ ENGELLENİYOR MU?

15 yıl önce canlanmaya ve hareketlenmeye başlayan Balat birçok yatırımcının gözdesi olmuştu. Mehmet Ali Erbil başta olmak üzere birçok oyuncu ve şarkıcı buradan gayrimenkul alma yarışına girerken sanat galerileri ve tasarım atölyeleri de rotasını Balat'a çevirmiş, buranın bohem havası daha da hissedilmeye başlamıştı. Kafe ve restoranların sayısının günden güne çoğaldığı semtte yaşayanlar ise iş imkanı bulmuştu.

Seren Serengilin cezaevi günleri

Yatırımcıların ve işletmelerin gözde olduğu Balat şu sıralar maalesef kan kaybediyor. Fatih Belediyesi'ne bağlı olan Balat'ta yıllardır alkol ruhsatı almak isteyen restoranlara ve bazı kafelere ruhsat verilmedi. Geçen gün gezdiğim Balat'ta işletmeler belediyenin denetimlerle ve dayatmalarla birçok prosedür altında zorluk çıkardığını söyleyince çok üzüldüm.

EV TEMİZLEYEN ŞAHANE APLİKASYON

Herkesin günlük koşturmasında ev temizliği için görevli birini bulması günden güne zorlaşıyor. Birçok arkadaşımın "Eve haftada bir temizlik yapabilecek kadın lazım ve bulamıyorum" cümlelerini sıkça duyar hale geldim.

Seren Serengilin cezaevi günleri

Teknolojinin bize hızla güzellikler yapmaya devam ettiği şu günlerde telefon uygulamalarına süper bir aplikasyon daha eklendi: Armut. Önceden belirlediğiniz bir günde temizlik görevlisi için rezervasyon yapabildiğiniz uygulamada saatlik ücret uygulanıyor. Ayrıca tüm gün ile sınırlı olmayan uygulama da 3-4 saatlik temizlik için talepte bulunabiliyorsunuz. Güvenli ve çok başarılı bulduğum uygulamada temizlik için saatlik ücret ise sadece 20 lira.

"Hizmet Piş Ağzıma Düş" sloganı ile indirdiğiniz uygulamada temizlik dışında tadilat, nakliye gibi hizmetler de bulunuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder