Serhan Sokulgan Seren Serengil'in suçu ne?
HABERİ PAYLAŞ

Seren Serengil'in suçu ne?

Haberin Devamı

Gülben Ergen 3 ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve Instagram hesabında aleyhine yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Mahkemenin kesin kararın infazı için Cumhuriyet Başsavcılığı’na da yazı gönderdiğini dün herkes duydu.

Seren Serengilin suçu ne

Seren Serengil dün isyanını Instagram hesabından dile getirince yakın arkadaşlarının telefon yağmuruna uğradı. Göz önünde olan insanların bu kadar öfke ile birbirlerine söylemlerini herkes gibi ben de şaşkın gözlerle izleyenlerdenim. Son dönemde ünlü kadınların bu karmaşa çemberinde birbirlerine sözlü atıf da bulunmaları yaptıkları işi kötü enerjiyle gölgeliyorlar maalesef. Ne olursa olsun Seren Serengil adına alınmış bu kararı haksız buluyorum. Dün itibarıyla da sosyal medyada Seren Serengil'e birçok sanatçı bu konuda destek oldu.

NAZAN ÖNCEL'İN ÇİZGİLERİ

Nazan Öncel'in Instagram hesabından verdiği sosyal içerikli mesajlar şarkıları kadar oldukça ilgi görüyor. Geçen hafta estetik kaygısı ile yaptığı paylaşım oldukça konuşuldu. Yüzündeki tüm çizgileri ayrı ayrı özelliklerle tanımlayan Nazan Öncel estetik yapanlara saygı duysa da kaygıyla baktığını söyledi.

Seren Serengilin suçu ne

Şarkıları ile her zaman mesaj vermeyi seven Nazan Öncel'in mesajları her geçen gün daha da fazlalaşıyor. Ben keyifle takip ediyorum, size de tavsiye ederim.

NİŞANTAŞI'NIN YENİSİ: LİMON KÖYİÇİ NİŞANTAŞI

İstanbul eğlence hayatında kriz olduğu söylense de inanılan başarılı projeler bir bir hayata geçmeye devam ediyor. Geçen yaz Alaçatı'da açılan ve çok sevdiğim Limon Köyiçi oldukça popüler olmuştu. Yemekli eğlencenin hızla tırmandığı bu sezon, Limon Köyiçi kışlık mekanlarını geçen ay Nişantaşı'nda açtı.

Seren Serengilin suçu ne

Fancy Grup bünyesinde Serkan Koca'nın işlettiği mekan İstanbullu eğlenceseverlere yeni bir soluk oldu. Gittiğim cuma akşamı tek bir masa boş değildi. Yemek rezervasyonlarının oldukça yoğun olduğu mekanda servis de tıkır tıkır aksamadan işliyor. Şef Eyüp Gül'ün elinden çıkan lezzetler de muazzam. Saat 23.00 sıralarında Türkçe Pop'la hareketlenen mekanda masalar da birden standlara dönüşüyor. Hafta sonları 02.00'ye kadar uzanan eğlence herkesin şu sıralar ilgisini çekiyor.

BU YIL İSTANBUL KARA HASRET KALACAK

Geçen yıllar içinde kara doyan İstanbul insanı bu yıl da dört gözle kar yağmasını bekledi. Zaman zaman Meteoroloji "İstanbul'a kar geliyor" açıklamaları yapsa da NASA'nın bu yıl İstanbul'a kar yağmayacak açıklaması herkesi şaşırttı.

Seren Serengilin suçu ne

Ocak ayının sonlarına yaklaşırken yoğun bir kar yağışı olmaması bu yaz susuzluğun işareti olarak değerlendiriliyor. İstanbul ve bazı şehirler bu şubat ayı içinde kara doyar mı bilinmez ama küresel ısınmadan nasibini alan tüm dünya duruma karamsar yaklaşıyor.

TÜRK TELEKOM'UN İÇ ISITAN REKLAMI

Bayram önceleri yayınlanan o duygusal reklamlar çoğu insanı perişan eder. Genelde yaşlı büyüklerimizle başlayan o görüntüler gözyaşı döktürür. Şu sıralar Türk Telekom'un "Sevgini Verirsen Eğer Paylaşılmaya Değer" sloganı ile yayınlanan reklam filmi de bayramlara yakın yayınlanan o duygusal reklamları aratmıyor.

Seren Serengilin suçu ne

Fonda Sezen Aksu'nun "Gülümse" şarkısı olunca daha da bir hüzünlendiren reklama denk gelmediyseniz YouTube'dan bir izleyin derim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder