Serhan Sokulgan Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları
HABERİ PAYLAŞ

Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları

Haberin Devamı

Mina Başaran, 7 arkadaşı ve 3 uçuş görevlisi kadınının Dubai dönüşü uçak kazasında hayatlarını kaybetmesi herkesi şoke etti. Hayatlarına veda eden bu genç kadınların arkasından sosyal medyada dolaşan çirkin yorumları herkes gibi üzülerek ben de okudum. Ne zaman insanlığımızı kaybettik diye düşünürken bu insanların varlıklarına da inanmak istemedim, istemedik.

Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları

Bu kötü kalpli kişilerin varlıkları aslında her zaman vardı da sadece sosyal medya sayesinde hızlıca her şeyi görür olduk. Solan gencecik hayatların arkasında bıraktıkları aileleri, eşleri, dostları kan ağlarken bu yaşanan korkunç facia herkese tokat gibi bir sınav oldu.

BEYOĞLU YENİDEN HAYATA DÖNÜYOR

Tarihte Beyoğlu'nun inişli çıkışlı zamanları çokça olmuştur. Geçen yıllarda yaşanan terör olayları sonrası uzun süren yol yapım çalışmaları da bu bölgeye daha çok kan kaybettirdi. Beyoğlu'nun simgesi birçok klasikleşmiş dükkanın da bu zorlu sürece dayanamayıp kapatması İstiklal Caddesi'nin ruhunu bitirdi.

Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları

Beyoğlu'nda yaşayan birisi olarak son 1 aydır Beyoğlu bölgesinin yeniden hareketlendiğini görmek beni çok mutlu ediyor. İstiklal Caddesi'nin simgesi tramvayın yeniden çalışmaya başlaması, kabus gibi olan yol düzenlemesinin sona ermesi ve yeni mekanların açılması hareketlenmenin en büyük sebeplerinden. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde binlerce kadının buraya akın ederek yürüyüş yapması da ne olursa olsun İstiklal Caddesi'nin ruhunun ölmediğini bir kez daha gösterdi.

NEJAT İŞLER'İN DEĞİŞMEZ HALLERİ

Kaybedenler Kulübü Yol'un galasına katılan oyuncular sürekli tartışıldı durdu. Nejat İşler, Yiğit Özşener basın karşısında sorulan sorulara manasızca cevaplar verirken diğer oyuncular da onlardan farksızdı. Tüm oyuncuların galaya alkollü gelmesi bir yandan çok eleştirildi bir yandan da çok normal bulundu.

Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları

Nejat İşler'in yıllardır yaşam tarzı herkes tarafından tartışılıyor. Ancak o, kendinden taviz vermeden istediğini yapan bir yaramaz çocuk olmayı tercih ediyor. Nejat İşler'in basın önündeki bu hallerine alışık olsak da diğer oyuncuların durumunu çoğu kişi tuhaf buldu. Görüntüleri izlediğimde durumun vahimliğini ben de fark etti ve filmin konseptinden yolara çıkarak bu görüntülerin bilinçli olarak yapıldığını düşünmedim değil.

YENİ NESİLİN OCAKBAŞI MERAKI

Yeni jenerasyonun yeme, içme ve eğlence alışkanlıkları son zamanlarda yön değiştirdi. Daha çok kulüp ortamlarında eğlenmeyi tercih eden genç kitl, şimdilerde daha çok yemekli eğlenceleri tercih ediyor. Yemekli müzik ortamlarının dışında gençlerin buluşmaları şu sıralar genelde ocakbaşı mekanlarında oluyor. Orta yaş ve üstünün tercih ettiği ocakbaşı kültürü gün geçtikçe artık gençlerin de ilgi alanına girdi.

Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları

Geçen hafta Beyoğlu'nda bulunan 4'ten 4'e Ocakbaşı'na gittiğimde 22-27 yaş arasında bir kitleyle karşılaştım. Mekan sahibi Sait Doğan'a "Bu durumu nasıl yorumluyorsunuz?" diye sorduğumda "Her yaştan misafirlerimiz oluyor ancak bu sene genç kitle de artış var. Ayrıca haftanın belli akşamları gelen genç müdavimlerimiz de çoğunlukta" dedi.

HANDE YENER'DEN İNGİLİZCE ŞARKI

Hande Yener'in çalışkanlığını her zaman alkışlamışımdır. Türkiye'de kendini geliştirerek yaptığı her işte başarısı için savaşmıştır. Bir süredir kampa giren Hande, İngilizce öğrenmek için dersler alıp bol bol spor yaptı.

Solan 11 hayat ve geride bıraktıkları

Avrupa müzik listelerine girmeyi hedefleyen Hande, single'ı için İngilizce şarkısını tamamlamak üzere. Çok heyecan duyduğu bu çalışmasını da yurt dışında başarılı işlere imza atan birçok isimle hazırladı. Projenin 1 aya kadar çıkması planlanıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder