Serhan Sokulgan Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler

Haberin Devamı

Sosyal medya denizinde ünlülerin fotoğraflarının altına yapılan yorumlar bazen ölçüsünü aşabiliyor. Genellikle dilin kemiği olmadan yapılan bu yorumlar karşı taraftan cevap alabilmek için yapılıyor. Amacına ulaşanlar da bazen o ünlüden aldığı cevaba pişkin bir şekilde "Amacıma ulaştım" cevabı verebiliyor.

Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler

Göz önünde olan insanların bu çirkin ve bazen haddini aşan yorumlar karşısında kale gibi durmaları tabii ki zor. Ancak göz önünde olan insanların her yapılan olumsuz yoruma mahalle arkadaşı gibi çirkinleşerek cevaplar vermesi takipçinin yaptığı yorumundan çok daha kötü gözükebiliyor.

UBER VE TAKSİ SORUNU BİTMEZ

Günlerdir konuşulan ve çözüm bulunamayan Uber ve Taksi sorunsalı hâlâ devam ediyor. Konu ile ilgili her gün başka bir haberi okuduğumuz, izlediğimiz durumun vehameti maalesef netleşemiyor. Bazı taksi şöförlerinin şiddete başvurarak meslektaşları Uber şöförlerine şiddet uygulaması taksicileri daha da kötü bir duruma düşürdü.

Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler

Çünkü trafikte saldırı olaylarının başladığı 7 Mart'tan itibaren Uber uygulamasının telefona indirilme sayısı 10 gün içersinde 5'e katlanıp 24 bin 500'e ulaşmış.

CANDAN ERÇETİN'İN MSG VİDEOLARI

Candan Erçetin'in Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) için başlattığı hareket dalga dalga yayılıyor. 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi Candan Erçetin, eser sahiplerine çektiği videolarla açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sezen Aksu da aynı şekilde Candan Erçetin'e destek vermek için bir video ile eser sahiplerine seslendi. Şu an Garo Mafyan'ın başında olduğu yönetim de karşı atak olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler

Daha önce benim de katıldığım seçimler oldukça hereketli ve tartışmalı geçmişti. Bakalım bu ay sonunda her anını takip ettiğim MSG seçimlerinde neler yaşanacak?

ÇOCUKLAR İÇİN BİR KİTAP DA SİZ ALIR MISINIZ?

Bir grup gönüllü kadının bir araya gelerek okumaya istekli ama imkanları yetersiz olan öğrencilere burs sağlayarak bir taraftan da onları kültür ve sanatın içinde büyüyen çocuklar olması için canı gönülden çalıştığını gördüm. Projenin adı İKİGAİ. "İKİ" hayat, "GAİ" hedef, amaç ve gaye anlamını taşıyor. Yani bir hedefe, gaye ya da arzuya hiçbir zorlama olmadan içten ve kendiliğinden bağlılık, gönüllü hissetme duygusunu aşılıyor.

Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler

Bu gördüğünüz kitaplar Beykoz bölgesinde yer alan İshakağa ve Yenimahalle Ortaokulu öğrencileri için açılacak olan kütüphaneye bağışlanacak. Kimler mi bu gönüllüler? Kültür ve sanatın her dalını çocukların hayatında yer alması için canla başla çalışan BEDES (Beykoz Eğitime Destek Derneği) gönüllüleri.

Bizleri aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençlerimiz, çocuklarımız için sizlerin de gönüllü desteğini bekliyorlar. Bu kütüphalere bir kitap da siz göndermek ister misiniz?

www.beykozegitimedestek.org.tr web adresinden ve beykozegitimedestek Instagram hesabından göz atabilirsiniz.

ANADOLU YAKASI'NIN MODERN TÜRK MEYHANESİ

Anadolu yakası yeme, içme ve eğlence sektöründe hızla tırmanışa geçmeye devam ediyor. Akasya AVM'nin içinde olup ama tamamen AVM'den bağımsız yeni açılan Barbounia İstanbul şu sıralar yakanın en gözdesi. Modern Türk meyhanesi çizgisinde tasarlanan mekan dekorasyon ve menü tarzına uygun yapılmış. Şef Nihat Sancar yönetminde şef Alican Gürbüz'ün elinden çıkan mezeler ve yemekler muazzam diyebilirim.

Sosyal medyada hırsına yenik düşen ünlüler

Kendine has mezelere yorum katılan Barbounia'da o akşam yediğim pesto soslu Girit ezme ve yeşil elmalı atoma bayıldım. Masalardaki rakı kadehlerine yazılmış olan "Yine mi Güzeliz Yine mi Çiçek" ve "Hangimiz Sevmedik Çılgınlar Gibi" sloganlar çok esprili ve eğlenceli olmuş. Arka fonda çalan 80'ler ve 90'lardan oluşan niş Türkçe pop şarkılar da kulağa çok hoş geliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder