Serhan Sokulgan Tarkan neden evleniyor?
HABERİ PAYLAŞ

Tarkan neden evleniyor?

Haberin Devamı

Şarkıcı ve oyuncu camiasında son üç yıldır evlenmeyen kalmadı sanırım.

Özellikle bir yıldır gitmediğim düğün kalmadı. Altın almaktan ocağıma incir ağacı dikilmişken "Acaba ben de mi evlensem?" sorusunu kendime sık sık sorar oldum.

Tarkan'ı Bilge Öztürk'ten sonra uzun bir ilişki içinde görmedik duymadık. Bir çok asılsız haberden sonra Pınar Dilek isimli bir kızla evleneceğini Tarkan kendisi de doğruladı. Gelelim esas nedene: Tarkan, annesinin torun baskısına dayanamayıp çocuk sahibi olmak için evleneceğini arkadaş çevresinde dillendiriyormuş. Nisan ayında evleneceğini duyduğum Tarkan, 2017 başlarında da baba olmayı düşünüyor. Yani Tarkan babalık duygusunu 44 yaşında tatmış olacak.



NADİDE HAYAT

Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği hemen hemen tüm filmleri çok sevmişimdir. Ama en çok etkileyenler arasında Hümeyra'nın başrolünü oynadığı "Unutursam Fısılda" yüzüme tokat gibi çarpmıştı. Yazın çekimlerine başlanan Demet Akbağ'lı Nadide Hayat ise geçen hafta vizyona girdi. Büyük bir istekle izlediğim film beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. 50 küsür yaşlarında, eşini erken kaybetmiş bir kadının tüm toplum kurallarını ve köşelerini aşıp özgürce istediklerini hayata geçirmesini konu alan filmin tabii ki keyifli, eğlenceli tarafları var. Ancak kurgu ve anlatım açısından beni çok çarpmayan Nadide Hayat'ın Çağan Irmak'ın kredisine çok zarar vereceğini düşünmesem de forum sitelerinde yapılan yorumlar benimle aynı düşünceye sahip.



SEZEN'İN YILLAR SONRA YENİ PRODÜKSİYONU


2012 yılında 'O Ses Türkiye' yarışmasına Rümeysa Tekkelioğlu isminde bir yarışmacı katılıyor. Hülya Avşar'ın ve Mustafa Sandal'ın da jüri olduğu o sezonda Rümeysa, Sezen Aksu'nun "İstanbul" şarkısını söylüyor. Şarkıyı o kadar güzel ve başka okuyor ki Rümeysa ama nedense hiçbir jüri üyesi dönmüyor. O gece de tesadüf Sezen Aksu yarışmayı izliyor ve Hülya Avşar'ı arayarak 'Bu sese, bu ışığa dönülmez mi?' diye bir güzel fırçalıyor. Hemen Rümeysa'ya ulaşıp kanatlarının altına alan Sezen, uzun zamandır demlendire demlendire Rümeysa'ya bir albüm hazırlıyor.

Aslında Rümeysa'nın hikayesi çok hüzünlü. Yıllar önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü ’ne ait bir helikopter Beykoz'da denize düşmüştü. İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir ’in kullandığı helikopterden, onun dışında sağ çıkan olmamıştı. Pilot komiser Murat Güçlü ise o kazada hayatını kaybetmişti. İşte o ölen pilot Rümaysa'nın evlenmeye hazırlandığı nişanlısıydı. Umutları 'O Ses Türkiye' ile tükenen Rümeysa'ya Sezen o gece bir ışık yakıyor. Kendisine vokalist olarak alıyor. Sezen, tıpkı Sertab Erdener'e, Aşkın Nur Yengi'ye hazırladığı albümler gibi Rümeysa'nın albümünün üzerine de titriyor. 5 yıldır hazırlanan bu albümü yaz gelmeden dinliyor olacağız.



KARAKÖY TAHTINI BALAT'A MI KAPTIRACAK?

Son beş yıldır daha da hareketlenen Karaköy'de yeni işletmeler kapılarını açmaya devam ediyor. Özellikle yakın zamanda açılan Mitte ve Goya en sevdiğim yerler arasında. İsimleri saymakla bitmeyen kafeler ve restoranların çoğu iş yapıyor Karaköy'de. Hâlâ bir çok yatırımcı çok fazla dükkan kalmadığı halde arayışını sürdürüyor.



Ancak son bir yıldır Balat bölgesi de hareketlenmeye başladı. Pek çok sanat galerisi ve birkaç dükkanın bu bölgede yer alması birçok yatırımcıyı Balat'a sürüklüyor. Hatta House Cafe zincirinden yakında buraya bir dükkan açacaklarını duydum. Özellikle Galata Port projesinden sonra bu şerit oldukça hareketlenecek, benden söylemesi.



GÖZLEM KULESİ

* Nilüfer'in gençlere yönelik her şehirde Hayal Kahvesi konser turnesini alkışlıyorum.

* Sıla'nın yakında çıkaracağı yeni albüm şarkılarını merakla bekliyorum.

* Deniz Seki'nin kaldığı koğuşta yaptığı yeni besteleri dinlemek ve almak için başta Gülben Ergen olmak üzere sıraya giren birçok sanatçı arkadaşını alkışlıyorum.

* Yıl 2016 olmuşken ünlü şahsiyetlerin kameraların olduğu yere bile bile gidip sonra kaçma pozlarını komik buluyorum.

* Murat Boz'un TV programından sonra kariyerine oyunculuğu da katarak başarılı ve sağlam bir şekilde ilerlediğini görüyorum.

5

Sıradaki haber yükleniyor...
holder