Şirin Sever Aleyna'nın şarkısı kadın dayanışması
HABERİ PAYLAŞ

Aleyna'nın şarkısı kadın dayanışması

■ ‘Yasak Elma’ dizisinin setindeki taciz skandalı yargıya taşınıyor, herkes beklemede... Bu çirkin olaydan çıkacak en güzel hikaye kadın oyuncuların “Her türlü şiddete ve cinsel tacize karşıyız; dayanışma içinde olacağız” demesi. Hollywood’ta yapımcı Harvey Weinstein’ın ceza almasını da kadınlar sağladı malum...

O zaman yaşasın kadın dayanışması!

■ Yıldız Tilbe’nin ‘Yıldızlı Şarkılar’ albümünde Aleyna Tilki’nin söylediği ‘Yalnız Çiçek’i dinliyorum günlerdir. Belli ki bu yaz her yerde bu şarkı çalacak. Tam bir yaz şarkısı! Albümdeki onca ünlü isim arasında en iyi çıkışı Aleyna’nın yapması da onun mu, şarkının mı başarısıdır, ona da siz karar verin.

Haberin Devamı

Aleynanın şarkısı kadın dayanışması

■ Harbiye Açıkhava konserleri klasiktir, İstanbul’da yazın olmazsa olmazıdır... Temmuz’da şölen yeniden başlıyor. Sıla’dan Selda Bağcan’a, Ajda Pekkan’dan Sertab Erener’e onlarca isim sahne alacak. Yerlerimizi şimdiden ayırtalım…

■ Dünyaca ünlü rock grubu Travis, önceki akşam İstanbul konserinde Barış Manço’nun ‘Dağlar Dağlar’ şarkısını söylemiş. Hem de baştan sona. İzleyenler “büyülü bir andı” diyor. İşte bu gerçek bir başarıdır.

SEZON FİNALİ DEDİĞİN...

Sezonun fenomen dizisi ‘Çukur’, Tohum Otizm Vakfı ile işbirliği yapıyor malum... Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı ‘Aliço’ karakteri otizmli biri ve bu karakter sayesinde büyük bir farkındalık yaratılıyor dizide. Semtin duvarlarında otizme destek yazıları yer alıyor, başrol oyuncuları otizmli gençleri okullarında ziyaret ediyor...

Aleynanın şarkısı kadın dayanışması

Şimdi bu farkındalığı başka bir noktaya taşıyorlar… Yarın akşam Haliç Kongre Merkezi’nde oyuncuların da katıldığı sürprizli bir geceyle sezona veda edilecek. Biletli gecenin geliri de Tohum Otizm Vakfı’na aktarılacak. Dizilerin gücünün böyle hayırlı işler için kullanılması şahane değil mi?

Hadi Çukurseverler, hem dizimizi izleyelim, hem fayda sunalım.

NUSRET'E ŞAPKA ÇIKARIYORUM

Nusret’in yükselişi durdurulamıyor sayın izleyici… Adam kendini tanıtmakta, pazarlamada müthiş başarılı! Daha önce Amerika’nın en çok izlenen dizilerinden ‘Narcos’un tanıtımında boy gösteren Nusret Gökçe; bu kez de ünlü dizi ‘Billions’ta yer aldı.

Haberin Devamı

Dizinin oyuncularına et servis ediyor, elleriyle et yediriyor, bir de meşhur tuz dökme (saltbae) hareketiyle sahneye imzasını atıyor. Bravo valla, kendisine şapka çıkarıyorum artık.

Aleynanın şarkısı kadın dayanışması

Peki karne alan öğrenciler için yaptığı kampanyayı duydunuz mu? Kanyon, İstinyepark ve Kapalıçarşı’daki burger dükkanlarında teşekkür alan öğrencilere yüzde 40, takdir alanlara yüzde 50 indirim yapıyormuş. 50 liralık burger menüde iyi bir hamburger, patates, içecek ve dondurmalı helva dilimi var. İşte reklam böyle yapılır, müşterinin ayağı dükkana böyle alıştırılır.

ANTALYA'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Antalya berbat ve boş geçen sezonların ardından eski ihtişamlı günlerine dönüyor. Artık dev uçaklar dolu kalkıyor, oteller yerli ve yabancı turistle dolup taşıyor. Geçen hafta Avrupa’nın en iyi golf otellerinden Gloria Hotels&Resorts’daydım; herkesin yüzü gülüyordu. Sordum “Otel yüzde 92 dolu; İngiliz, Alman ve Rus misafirlerlerimiz var” dediler. Devasa bir otelden bahsediyoruz bu arada...

Haberin Devamı

Aleynanın şarkısı kadın dayanışması

Türkiye’nin ilk ve en büyük golf sahasının yer aldığı dev arazinin içinde üç ayrı otel var. Sadece golf müşterisi gelmiyor üstelik, sporcular da kamp yapıyor; zira büyük bir spor merkezi mevcut. Golf oynamanız şart değil; uçsuz bucaksız golf sahaları arasında dinlenmek, sessizliğin tadını çıkarmak, sincapları beslemek mümkün. Bu arada içinde beyaz bir tavus kuşunun yer aldığı güzel bir hayvanat bahçesi de yapmışlar.

BU OTELDE SANAT VAR

Gloria Hotels&Resorts’ın ayrıcalıklı yanlarından biri de her yerde karşınıza çıkan heykeller ve tablolar... Girişte golf konseptli heykeller karşılıyor sizi, sahile giderken kitap okuyan insan heykelleri mesajı veriyor. SPA’da dev Buda heykelleri.

Aleynanın şarkısı kadın dayanışması

Odalarda bile var bu şahane şahane heykellerden... Tüm eserler, Ankaralı tasarımcı Bulgan Bora Şahin’e ait. Otelin lobisinde ise Darwin, Kant, Hegel, Einstein gibi düşünerlerin portreleri var…

Her biriyle tanışıyor, onları izliyor, bakıyorsunuz mutlaka. Anlayacağınız bu otelin sanat dolu bir ruhu var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder