Şirin Sever Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından
HABERİ PAYLAŞ

Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından

Fazıl Say’ın 14 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava’da vereceği konser iptal edildi malum. Gerekçe elbette Fazıl Say’ın siyasi fikirleri, duruşu. Peki bu yasağın kime faydası var? Kimseye yok. Ama zararı çok! Fazıl Say, dünyanın istediği herhangi bir köşesinde konser verebilecek, dünyanın her yerinde ayakta alkışlanacak bir sanatçı. Bu ülke sanata, sanatçıya, başarıya bu kadar açken; siz onun konserini iptal ederek Fazıl Say’a değil, bu ülkeye kötülük yaparsınız...

Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından

Yeni bir utanca daha kapı açmış olursunuz ancak Fazıl Say çok güzel bir açıklama yayınladı. Diyor ki özetle; “Memleketimi çok seven bir insanım ve sanatımı tüm dünyada olduğu gibi kendi ülkemde de icra etmek istiyorum. Bu önyargı kırılmalıdır. Lütfen, bu yanlışlardan dönelim...” Lütfen dönelim..

Haberin Devamı

Şu yeni döneme her kesimle barışarak, her kesimi kazanarak başlamak mümkün... Fazıl Say bu ülkede sanatını gönlünce yapabilmeli. Siyasi fikirlerinden bağımsız, sanatıyla değerlendirilmeli. Başarılı insanların bu ülkeye küsüp gitmesi gibi bir lüksümüz yok artık. Lütfen yapmayın.

BİR NICK CAVE'İ TUTAMADINIZ!

Rock tarihinin efsane isimlerinden Nick Cave Küçükçiftlik Park’ta hayranlarına şahane bir gece yaşattı geçtiğimiz Salı. Seyirciyle bütünleşme anları ise çok alkış aldı. Fakat öyle bir görüntü var ki; gerçekten komik...

Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından

Nick Cave konserin bir yerinde gaza gelip seyircilerin üzerine atlıyor, aslında seyircinin de onu tutması ve el üstünde yürütmesi gerekiyor. Ama herkesin elinde telefon ve öyle bir story’ye görüntü koyma telaşı var ki; adamı tutamadılar, o da yere inmek zorunda kaldı. Allah’tan kafa üstü düşmedi! Akıl alır gibi değil telefon çılgınlığımız... Vallahi yazık, hem Nick Cave’e, hem bize.

E-SPOR'UN MESSI'LERİ ARAP PRENSİN MİSAFİRİ

E-spor çılgınlığı dünyayı sarmış durumda... Türkiye’de kaba bir hesapla 30 milyon kişi internette oyun oynuyor. İşin fenomenleri bile var artık. Hele iki kişi var ki, Messi ve Ronaldo kadar ilgi görüyor diyeyim, siz anlayın. Üstelik ikilinin hayranlarından biri de Abu Dabi prensi. Prens, bu iki ünlü fenomen Jahrein ve Pintipanda’yı (ikisi de Türk) menajerleri Metehan Yalçın ve Cihat Bakır ile birlikte ülkesine davet etti.

Haberin Devamı

Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından

İki gün boyunca onlarla oyun oynadı, Abu Dabi’yi gezdirdi, hatta garajını açıp Ferrari’leri ile tur bile attırdı. Durum gerçekten ilginç... Bu işle ilgilenen 18 yaş altındaki gençlerin 500 bin TL üzerinde para kazananları var. Büyük ailelerin üçüncü kuşakları bu işe yatırım yapıyor. Bu turnuvaların after partilerine ünlü isimler koşuyor. Bu arada, Eylülde Vodafone Arena’da 10 bin kişilik bir e-spor turnuvası düzenlenecek.

'VAY BE' KEN, NELER YAPMIŞSIN

20 Temmuz’da çıkacak albümü ‘Vay Be’yi dinlemek için Kenan Doğulu ile buluştuk hafta içi. ‘Ken’ adını kullandığı albüm; kapağıyla, şarkılarıyla tam bir yaz albümü, tam bir Kenan albümü. Ben şarkılara bayıldım; ‘Boğazımdan Geçmiyor’u dinlerken ‘Ne efkar yapılır bu şarkıyla” dedim. ‘Yengeyi dansa kaldır’ diyen şarkıda yerimde duramadım... Dominik’te ‘Issız Ada’ya çektikleri klibi de izledik o gün.

Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından

Hayvanlarla, belgesel gibi klip çekmiş Ömer Faruk Sorak. Klipte kısacık dans eden Beren Saat’in klipten daha çok ilgi çekmesi de bu işin tadı tuzu biberi artık. Çift boşanmayacaklarını bu şekilde duyurmak istediyse demek…

Haberin Devamı

SILA 'OH BE' DEDİRTTİ

Sıla’nın Açıkhava konserini izleyemedim ama sosyal medya sağolsun, olan bitene hakimim! Sahne kostümlerini görünce “Oh be sonunda!” dedim resmen. Geçen yıl Açıkhava’da giydiği assolist kostümleri (ki dayanamamış eleştirmiştim) gitmiş; yaşına, şarkılarına, müziğine uygun modern kıyafetler tercih etmişti. İşte Sıla budur!

Ne olur dönelim şu Fazıl Say yanlışından

Sıradaki haber yükleniyor...
holder