Şoray Uzun Oynayan kazandı
HABERİ PAYLAŞ

Oynayan kazandı

Yedeklere bakınca (Gomez, Markovic, Trezeguet) Bjelica’nın bu maçta galibiyeti düşünmediğini anlamak için uzman olmaya gerek yok. Bu Fenerbahçe ile oynuyorsan sezon başından bu yana futbolla alakası olmayanların bile bildiği bir gerçeği biliyor olmanız lazım. Fenerbahçe defansının arkasına atılan her top tehlike yaratır.

Trabzonspor bunu uygulamak için tam 36 dakika bekledi, onu da Larsen boş kaleye atamadı. Rakip ise bu araya atılan toplarla golleri buldu. Trabzonspor ileride çoğalmayı başaramadı. Hatta kaleci İrfan Can’ın iki ikramını bile geri çevirdi. Oyuna girdikten sonra Trezeguet’yi seyredince ‘neden ilk 11 başlamadı?’ diye düşündürdü.

Haberin Devamı

Abdülkadir de tıpkı rakipteki Arda Güler gibi ülkemizin büyük yıldız adayı olarak kariyerine başladı. Hatta bir ara 20 milyon euroları falan gördü. Sevgili Abdülkadir; büyük topçu olmak istiyorsan en azından böyle maçlarda büyük oynayacaksın! Sen çıkana kadar bir saat ne oynadın?! Bu sezon Trabzonspor için gidenler ve gelenlerin farkı belirleyici oldu.

Gitmek isteyeni zorla tutamazsınız tamam da gidenlerin büyük çoğunluğu ile ‘bir ortak nokta’da buluşmak mümkündü. Daha önce de kaleme almıştım; gelenler gidenleri feci arattı. Tertemiz bir maç oldu. Fenerbahçe’yi tebrik ederiz. Böylece şampiyonluk şansını son maçlara taşıdı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder