Şoray Uzun Şimdi sıra Avrupa'da
HABERİ PAYLAŞ

Şimdi sıra Avrupa'da

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bu ülkenin en önemli maçıdır... Ne olursa olsun. Şampiyon belli olunca her ne kadar ‘gazı kaçmış’ olsa da; Galatasaray- Fenerbahçe derbisi her zaman önemlidir. Bu maç Fenerbahçe için rakibin ‘fiyakasını bozma’, Galatasaray için de taraftarı önünde ‘şampiyonluk şovu’ maçıydı ve neresinden bakarsan bak önemliydi.

Galatasaray ilk yarı ev sahibi takım olmanın tüm avantajlarını kullandı diyebiliriz. Zaniolo 29’da olmayacak yerden vurdu ve İrfan Can’ı avladı. Onun haricinde; tribünün heyecanı ilk yarı itibarıyla sahada yoktu. İkinci yarı rakip 10 kişi kalınca maçın Galatasaray için daha kolay geçmesi bekleniyordu ama Fenerbahçe takım olarak bir karakter ortaya koydu. Jesus’un hamleleri de yerindeydi açıkçası.

Haberin Devamı

Fenerbahçe maça dönecekti ama belki de (asla arzu etmem) Sami Yen’de son maçını oynayan Icardi fırsatçılığını konuşturdu. Bu golden sonra da tribünler kelimenin tam anlamıyla coştu. Sonrası mı? Sonrası Zaniolo bir daha vurdu ve film bu maç için koptu.

Daha sonrası ise şampiyonluk kutlamaları... Kupa töreni ve konserler!... Bu sezon dün akşam iki takım için de sona erdi. Şimdi iki takım için de önce transfer, sonra da Avrupa macerası başlıyor. Tüm stat; rahmetli Barış Abi’nin ‘Yaz dostum’ şarkısını söyledi.

23’üncü şampiyonluk kupası da müzeye gidecek. Müzede 23 sene önce alınan UEFA Kupası da var. Artık o kupaya bir yenisini getirme zamanı. Yani? Yani artık sırada Avrupa var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder