Suna Akyıldız İddialı yapımlar
HABERİ PAYLAŞ

İddialı yapımlar

Kanal D yeni sezon için atağa kalkmış durumda. Yaz dizisi ‘Dönence’ yakında ekrana gelecek. Çekimleri İzmir Foça’da devam ediyor. Yaz dizilerinin enerjisine oldum olası hep inanırım. Kendi starlarını çıkarır. O yüzden önden söyleyeyim Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu isimlerini şimdiden not alın. Bir diğer iddialı işlerden biri de eylül ayında ekrana gelmesi planlanan Pastel Yapım ile usta senarist Can Sinan’ın kaleme aldığı ‘Dilek Taşı’.

Başrollerinde ‘Kulüp’ dizisinde izleyip çok beğendiğim, son yıllarda oyunculuğuyla yükselişe geçen Salih Bademci var. Bir diğer başrol oyuncusu da Hazal Subaşı. Dönem dizisi olan ‘Dilek Taşı’nın hikayesi oldukça etkileyici.

Haberin Devamı

Yazıp büyüsünü bozmak istemem ama şu kadarını söyleyeyim yeni sezonun iddialı işlerinden biri. Herkesi ekran karşısına kilitleyeceği kesin. Çekimlerin önümüzdeki haftalarda başlayacağı söyleniyor. İki dizinin de şimdiden yolları açık olsun.

LAZ KIZINA TEKLİF YAĞIYOR

‘Camdaki Kız’ın bitmesine son 2 bölüm kaldı. 3 sezondur ekran başına kilitlendiğimiz diziye artık veda vakti. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde dizinin son iki haftasına hızlı bir giriş yapan Alya (Laz Kızı) imzasını attı. Alya aslında şarkıcı, kariyerine de bu yönde devam etmek istiyormuş. Dizideki performansı beğenilince şimdiden teklifler gelmeye başlamış bile. Ama devam eder mi bilmem.

Bu arada geçen hafta yayınlanan bölümde arabada dinlediği arabesk bir şarkı vardı. Merak edip baktım. Güllü’nün 1994 yıllında çıkardığı ‘Sabah Olmadan’ şarkısıymış. Diziden sonra internette de en çok tıklanan şarkılar arasında yerini almış. Arabesk müzik dinleyicisi değilim fakat şarkıya bayıldım. Yakında Güllü de Cem Adrian gibi dizilerin vazgeçilmezleri arasına girerse şaşırmam.

BEKLENEN ALBÜM

Gazeteciliğe başladığım ilk yıllarda tanışmıştım İbrahim Erkal’la. Starlığın zirvesindeydi. Ne ego ne kibir, çok mütevazıydı. Çevresi tarafından da çok sevilirdi. İnanılmaz saygılıydı ve kimseyi kırmamaya özen gösterirdi. 2017’de genç yaşta aramızdan ayrıldı. Dostları iki yıldır onun anısına, onun şarkılarını yaşatmak için stüdyoya girdi. ‘Hürmet’ adı verilen albüm Ulus Müzik etiketiyle 3 bölüm olarak hazırlandı.

Haberin Devamı

Albümde 40’tan fazla şarkı ve sanatçı var. İlk üç şarkı bu cuma yayınlanıyor. Her ay belli aralıklarla şarkıları yayınlanacak. Ama tüm şarkıların yayını eylül ayında. Tıpkı İbrahim Erkal’ın kişiliği gibi ‘Hürmet’i hak eden, ruhuna yakışır bir albüm olmuş. Tüm emeği geçenleri kutlamak gerek.

KAHVE DEYİP GEÇMEYİN…

Sarıyer’in en güzel manzarasına sahip yerlerinden biridir Liseliler Parkı. Yıllardır Sarıyer Liseliler Derneği’ne ait. Buradan kazanılan para öğrencilere burs için harcanıyor. Ve bu mekânda sadece öğrenciler çalışıyor.

Amacı şahane. Keşke tüm bu tarz belediyeye ait park ve bahçeler böyle bir amaç için kullanılabilse. Fiyatlara gelince öyle ucuz da değil. Kahve mesela 30 TL. Fiyatında değilim. 50 TL de olsa helali hoş olsun çünkü parası eğitime gidiyor. Tabii getirilen kahveyi içebilirsen. Günde en az 4/5 kahve içerim bu kadar kötüsünü hiçbir yerde içmedim.

Haberin Devamı

Böyle güzel bir amaca hizmet eden, böyle güzel bir manzaraya sahip bir mekâna bu kadar kötü kahve yakışmıyor. Sadece ben değil konuştuğum herkes aynı fikirde. Umarım bir an önce buna bir çözüm bulurlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder