Suna Akyıldız Sinan'a yakışmadı
HABERİ PAYLAŞ

Sinan'a yakışmadı

Aslında bu yazıyı geçtiğimiz hafta yazacaktım ama araya seçim telaşı girince kaldı. Geçenlerde Sinan Akçıl katıldığı bir programda yine eski sevgililerini anlatıyordu. Ebru Şallı, Hadise aklınıza kim gelirse, adı kiminle anılıyorsa. Sanki eski aşklar olmadan gündeme gelmesi zormuş gibi. Haber olayım da kiminle olursa olsun mantığı. Genelde toplum arasında hep ‘Kadın gibi dedikodu yapma’ derler ya.

Kimse kusura bakmasın ama erkekler kadınlardan daha dedikoducu. İşte örnek Sinan Akçıl. Aşk yaşayıp anlatmadığı kimse kaldı mı? Bunu anlatırken kendiyle gurur mu duyuyor acaba? Sinan’a naçizane tavsiyem, şarkılarına ilham kaynağı olmuş kadınların arkasından dedikodu yapmak yakışmıyor. Kaldı ki bu kadınlar Sinan’ın adını ağzına bile almıyor.

Haberin Devamı

KOMEDİ YAPMALI

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Veda Mektubu’nun oyuncusu Nurgül Yeşilçay‘ın sosyal medyadaki paylaşımlarına bayılıyorum. Sosyal medyayı o kadar güzel, o kadar eğlenceli kullanıyor ki merak edip baktığım ünlüler arasında onu tek geçiyorum. Geçenlerde sette saçlarını ütülerken bir story paylaşmış, görür görmez öğrencilik yıllarım aklıma geldi. Üç kuruş harçlıkla kuaföre gitmeye imkan mı var?

Ütüyle düzeltmek de en kesin çözüm o yıllar. Bunu yapmayan kadın kalmış mıdır, sanmam. Keşke Nurgül Yeşilçay bu eğlenceli videolarını YouTube’da daha uzun versiyonlu olarak yayınlasa. Bu arada Nurgül Yeşilçay’a son yıllarda izlediğim videolardan sonra komediyi daha çok yakıştırıyorum.

ŞEHİRDEN KAÇMAK İSTEYENLERE ÖNERİ

Geçenlerde arkadaşım Funda kahvaltı yaptığı bir yerin videosunu attı. Doğanın içeresinde önünden şelale akan muhteşem bir yer. Önce İstanbul dışında olduğunu düşündüm, meğer Beykoz’da saklı bir cennetmiş. Beykoz Köy Kasaba Et Mangal diye geçiyor. Evime yarım saat mesafesi olduğunu görünce hafta sonunu iple çektim. Dün de kahvaltı için soluğu burada aldım.

Genelde mekân tavsiye etmem. İnanılmaz bir köy kahvaltısı var. Tamamen organik. Peynir Sivas ve Balıkesir’den geliyor, reçeller Hatay’dan. Yumurta ise köyün tavuklarından. Fiyatı da inanılmaz makul. Şehirden kaçmak, biraz kafa dinlemek, oksijen soluyabilmek isteyenler için şahane bir adres. Gitmek isteyenler @beykozetmangal Instagram sayfasından detaylı olarak bakabilir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder