Tuncay Hoş Böyle gitmez
HABERİ PAYLAŞ

Böyle gitmez

Zaten yaratıcı oyuncu konusunda sıkıntı yaşayan Trabzonspor’un, Gençlerbirliği önündeki 11’ini görünce yine zorlanacağını düşünmek müneccimlik olmazdı. Jaja ve biraz da Burak’ın dışında topla birlikte ileri çıkacak üçüncü bir oyuncuyu ben bulamadım. Üstüne bir de kaleci Tolga Zengin’in yaklaşık 30 metreden yediği hatalı gol eklenince Bordo- Mavililer dondu, kaldı. İlk yarı boyunca hiçbir varlık gösteremeyen Trabzonspor’un akılda kalan iki pozisyonu vardı.

[[HAFTAYA]]

Biri Burak’ın karşı karşıya kalması diğeri de Jaja’nın müthiş frikiği. Etkisiz futbolun en önemli nedeni topun bir türlü kanatlara indirilememesiydi. Kapalı defanslara karşı başvurulması gereken ilk seçenek hemen hemen hiç düşünülemedi. Çünkü sağ bek Serkan Balcı orta sahanın sağında idi. Arkasında da Tayfun görev yaptı. Bu ikilinin kullandığı sağ kanat normal olarak hiç işlemedi! İkinci 45 dakikaya başlarken Trabzonspor alıştığımız düzene döndü. Tayfun’un yerine giren Alanzinho oyuna hareketlilik getirdi.

Haberin Devamı

Brezilyalı yıldızla yaratıcı oyuncu sayısı artan Bordo-Mavililer, Gençlerbirliği kalesinde baskı kurdu. Bu baskı golü getirmese de duran toptan Giray’la moral buldu Bordo-Mavililer. Ancak beraberlik şampiyonluk yolunda yara demekti. Her geçen dakika aleyhine işliyordu Trabzonspor’un. Manisaspor maçının kahramanı Alanzinho, “Son sözü söylemedim” deyip sahneye çıktı. Kendi çabalarıyla attığı ekstra golle Trabzonspor’un zirveye tutunmasını sağladı. Geçtiğimiz hafta da Jaja’nın bireysel becerisiyle mutlu sona ulaşmıştı Bordo-Mavililer. Şampiyonluk kovalayan bir takım daha etkili oynayıp sonuca gitmeli. Şimdi önümüzde milli maç arası bulunuyor. Bu periyotta eksiklerin masaya yatırılıp Konyaspor maçıyla müthiş bir geri dönüş yaşanacağını düşünüyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder