Tuncay Hoş Burak'a şapka çıkarın
HABERİ PAYLAŞ

Burak'a şapka çıkarın

Ligde şampiyonluk umudunu tüketen, 5 haftadır galibiyete hasret kalan Bursaspor, Avni Aker’de bileğini bükemediği Trabzon karşısında üçüncülüğü sağlama almak için puan arıyordu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam sahaya defansif bir kurgu ile çıkmış. Serdar’ın yokluğunda göbekte İbrahim’in partneri bu kez kaptan Ömer’di. Son derece düz bir oyuncu olan Svensson neden ilk 11’de anlayabilmiş değilim. Tamam savunma yönü kuvvetli olabilir, ancak teknik kapasitesi sınıfta kalacak kadar zayıf İsveçli’nin.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Suya sabuna karışmıyor, hiç sorumluluk da almıyor. Orta sahada da önemli top kayıplarına neden oluyor. Gelecek sezon büyük hedefler peşinde koşulacaksa Svensson’un bu takımda yeri olmamalı. Havasını yitiren Bursaspor aslında mağlubiyeti hak edecek bir oyun sergilemedi. Ama Burak bu sezon Trabzon’u şampiyon yapmaya yemin etmiş. Efsane kadronun fotoğrafına bakarak maçlara motive olan ve sezon sonunda şampiyonluk posterine girmek için varını yoğunu ortaya koyan yıldız oyuncunun performansına ancak şapka çıkarılır.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımı şampiyon olduğu takdirde tüm futbolcuların heykelini diktireceğine dair söz vermiş. En görkemli yere Burak’ı koyması lazım. Bir futbolcu bir yılda bu kadar performansını artırabilir mi? Bu da tez konusu olabilir. İkinci yarıda Trabzonspor tamamen skoru korumaya yönelik bir anlayışla mücadele etti. Şenol Güneş, Ceyhun ve Glowacki’yi oyuna alarak kendi sahasına gömüldü.

Sağlam ise Altidore ve Insua hamleleriyle gol bulmayı umdu. Son bölüm hariç genelde Trabzonspor’un yarı sahasında oynanan bu devrede tempo ve seyir zevki iyice düştü. Bursa’nın ataklarının çoğu rasyonellikten uzak ve şuursuzdu. Sonuçta ellerini ovuşturarak Trabzonspor’un puan kaybetmesini bekleyen Fenerbahçeliler artık Eskişehirspor’dan medet ummak zorunda.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder