Tuncay Hoş Hikmetli iş!
HABERİ PAYLAŞ

Hikmetli iş!

Ligin en çok gol atan takımı ile en çok gol yiyen ekibi kozlarını paylaşıyordu Avni Aker’de. Hal böyle olunca, gol beklentimiz de artıyordu. Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman kadroda köklü bir revizyona giderek 6 değişik oyuncuyu ilk 11’de sahaya sürüyordu. Rakibe önde basarak oyuna başlayan Ege temsilcisi forvette ise geçen yılın gol kralı Makukula ve eski Trabzonsporlu Isaac’la gol arıyordu. Ofansif bir dizilişle sahaya yayılan Bordo- Mavili ekip 9’da Serkan’ın sağ kulvardan getirip Teofilo’nun altıpastan kaçırdığı yüzde yüz pozisyonla Manisa kalesini tehdit ediyordu.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Akabinde kullanılan kornerde Yattara’nın yerden pasında Selçuk’un şık ayak içi plasesi, Avni Aker’i ayağa kaldırıyordu. Futbolun iki yönünü de çok iyi oynayabilen Selçuk, Sivas maçında bıraktığı yerden devam ediyordu. Maçın kırılma anı ise 27’de Yattara’nın asistinde Teofilo’nun saç-baş yoldurduğu pozisyondu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in dahi “At artık bunu” dediği pozisyon, gol olsa Manisa’nın direnci tamamen kırılacaktı. İlk devrenin son 5 dakikalık bölümünde Trabzon savunmasının konsantrasyon kaybı pahalıya mal oluyor, Ege ekibi soyunma odasına önde gidiyordu.

İkinci yarıda iyi kapanan, bloklar arasında pas trafiğini iyi kuran, iyi yardımlaşan Manisa galibiyeti hak ediyordu. Makukula da attığı iki golle kendisini transfer edemeyen Trabzonspor yöneticilerine “Kral benim” diye haykırıyordu. Trabzon maçı öncesine kadar henüz puanla tanışamayan takımını kafa olarak bu karşılaşmaya çok iyi hazırlayan Hikmet Karaman’ı tebrik etmek gerek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder