Uğur Alkapar Ancak terapistle görebildi
HABERİ PAYLAŞ

Ancak terapistle görebildi

Haberin Devamı

Angelina Jolie ile boşanma sürecinde olan Brad Pitt, anneleri ile yaşayan 6 çocuğunu geçtiğimiz günlerde ziyaret etmişti. Ama en büyükleri, 15 yaşındaki Maddox babasını görmeyi reddetmişti. Çarşamba günü Brad Pitt ve Maddox terapist eşliğinde bir araya geldi. Brad Pitt’in, özel uçaklarında çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmişti.

SEKSİ ROBOT

Henüz ilk 3 bölümü yayınlanan ‘Westworld’ dizisi kısa sürede fenomen haline geldi. İnsan görünümlü robotların ziyaretçileri mutlu ettiği, vahşi batı temalı bir tatil köyünde geçen ‘Westworld’ Anthony Hopkins, Ed Harris gibi yıldızları ile öne çıkıyor. En az onlar kadar ünlü Evan Rachel Wood da seksi robotlardan birini canlandırıyor.

TANINMAZ HALDE

Lady Gaga yeni single’ı ‘Perfect Illusion’ ile birlikte çılgın kostümleri atıp rock’çı bir genç kız oldu. Sadece kot şort ve minik büstiyerler giyiyor. Tam bir serseri! Bu arada geçen sezon vampiri oynadığı ‘American Horror Story’ dizisinde bu kez bir cadı. Hem de ilk ‘orijinal’ cadı. Bu rol için Lady Gaga’ya saatler süren makyaj yapıldı.

RENGİNİ BELLİ ETTİ

Rihanna, New York sokaklarında seksi bir şortla görüntülendi. Ama dikkati çeken bacakları değil, tişörtü oldu. Kasım’daki başkanlık seçimleri için Hillary Clinton’ı desteklediği bilinen Rihanna bu tişörtle rengini iyice belli etti.

KİM DER 60?

60 yaşındaki Sharon Stone Los Angeles-Malibu’daki Zuma Beach’te görüntülendi. Yeni filmi ‘A Little Something for Your Birthday’ için kamera karşısındaydı. Voleybol oynayan Sharon Stone ilerleyen yaşına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder