Uğur Alkapar Aşkın ilk karesi
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın ilk karesi

Haberin Devamı

25 yaşındaki İngiliz şarkıcı Rita Ora seksi sahne şovları kadar aşk hayatı ile de gündemde. Bir süredir müzisyen Andrew Watt ile beraber olduğu konuşulan Rita Ora bugüne dek aşkıyla görülmemişti. Çiçeği burnunda çift, Roma tatili dönüşü Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda görüntülendi. Rita Ora’nın sık sık Andrew Watt’a sarılıp öpmesi dikkat çekti.

İtalyan romantizmi

Pussycat Dolls grubunun eski solisti Nicole Scherzinger (37) kendisinden 12 yaş küçük tenisçi Grigor Dimitrov (25) ile geçen yılın Temmuz ayından beri aşk yaşıyor. Çift İtalya’da romantik bir tatile çıktı. Portofino’da görüntülenen Nicole Scherzinger sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı.

FEMİNİSTLER KIZDI

Sports Illustrated dergisine verdiği pozlarla ünlenen Rus Manken Tanya Mityushina, klip yönetmeni Chris Applebaum’un çektiği kısa filmde oynadı. Bir hizmetçiyi canlandırdığı bu rol için iç çamaşırları ile temizlik yaptı.

Film yayınlanınca sosyal medyada kıyamet koptu. Feministler bu görüntülerde kadınların aşağılandığını ve cinsel obje gibi gösterildiğini savunarak filmin yasaklanmasını istedi.

15 bin TL’lik makyaj

‘Arrow’ dizisinde oynayan Colton Haynes, Cadılar Bayramı’nda geçen yıl ‘Küçük Denizkızı’nın cadısı ‘Ursula’, ondan önceki yıl da ‘Shrek’ olmuştu.

Bu kez karşımıza Muppet Show’daki ‘Miss Piggy’ olarak çıktı. Özel efekt ve makyaj uzmanı bir arkadaşından yardım alan Colton Haynes’e bu kostüm 15 bin TL’ye patladı.

EFSANELER

Cadılar Bayramı’nda her yıl heyecanla beklenen bir şey var: Komedyen Neil Patrick Harris ve ailesinin giyeceği kostümler! Mutlaka bir tema belirleyerek eşi ve ikiz çocuklarıyla harikalar yaratan Neil Patrick Harris bu kez sinema efsanelerini seçti.

Kendisi sessiz sinemanın yıldızlarından ‘Groucho Marx’, eşi David Burtka ‘Charlie Chaplin’, kızı Harper ‘Marilyn Monroe’, oğlu Gideon da ‘James Dean’ oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder