Uğur Alkapar Bedouin geliyor!
HABERİ PAYLAŞ

Bedouin geliyor!

Haberin Devamı

Burning Man'den sonra California'nın ünlü Coachella Festivali de bu yıl gündemimizdeydi. Neden? Çünkü ünlülerimiz bir servet harcadıkları gardıroplarıyla gösteriş yapsınlar diye.

Çok azı gerçekten müzik için oradaydı. Kaç tanesi o Instagram hikayelerinde konserleri paylaştı? Coachella'nın havası değil ama müziği İstanbul'a geliyor.

DJ ikilisi Bedouin, Burn'ün sponsorluğunda 11 Mayıs Cuma akşamı Harbiye'deki Klein'da pikapların başına geçiyor. Bize de sallayıp kıvırmak, coşmak zıplamak kalıyor.

Bedouin geliyor

YUNANİSTAN’DAN BEBEK’E


Yunanistan’ın Thassos Adası’nın meşhur Masabuka’sı Bebek’e geldi. Adada önünde sıralar olan marka ilk kez dışarıya franchising verdi.

Bedouin geliyor

Yunan ızgarası konseptli mekanda etler, sosisler, patatesler delirtecek kadar lezzetli. Thassos’ta yediyseniz aynı tadı burada bulacaksınız.

Sürahi ile şarap vermeleri, çeşit çeşit bira seçeneği gibi güzellikler var. Kendi yaptıkları orijinal soslar ise heyecan sebebi. Kağıt üzerindeki servisi ise çok otantik ve cool bulduğumu söylemeliyim.

MASLAK ESNAF’TA SON HAFTA


Kış sezonu boyunca en az on kişiden “Maslak Esnaf’ta çok eğlendik” cümlesini duydum. Dedim insan taa Maslak’a neden gitsin? Gidiliyormuş.

Öncelikle “Eğlencesi iyi ama yemekler idare eder” diyenleri duyduysanız sakın inanmayın. Mezeler müthişti. Ara sıcaklar da güzel ama ana yemeğe geldiğinizde (balık tavsiye derim, çok beğendim) ağzınıza bir şey koymak aklınızda olmuyor. O sırada masanın üzerine çıkıp oynamakla meşgulsünüz çünkü.

Aslında konsept çok basit. Hepimizi bildiği 90’lar ağırlıklı Türk pop şarkıları ve güzel ışıklandırılmış bir ortam. İşinin ustası darbukacının tüm havayı değiştirdiğini söylemeliyim.

Neyse efendim, konsept çok basit ama işe yarıyor. Ya da rakınıza bir şey karıştırıyorlar, zira oynamadan, kıvırmadan, dans etmekten kendini kaybetmeden buradan çıkmıyorsunuz!

Unutmadan, 12 Mayıs’ta sezon finali yapıp Alaçatı’ya taşınıyorlar. Eğlence bu yaz orada devam ediyor.

SANAT SANAT İÇİN


Sanata aç olduğumuz, kültür çölünde yaşadığımızı düşündürten şehr-i İstanbul’da güzel şeyler de oluyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Red Bull Art Around Arnavutköy’ün sokaklarını ve çeşitli mekânlarını çağdaş sanatla buluşturdu.

Semti Açıkhava müzesine dönüştüren etkinlikte 14 farklı sanatçının 14 eseri sergilenecek. Eserler 20 Mayıs’a kadar görülebilecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder