Uğur Alkapar Bodrum'dan bildiriyorum!
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum'dan bildiriyorum!

İŞTE BUDUR!

MANİFESTO

Yalıkavak’taki Tren Beach’in hemen yanına Manifesto adında bir meyhane açıldı. Denizin üstündeki Manifesto, geniş alanı ve püfür püfür havasıyla çok ferah. Modern meyhane konseptinde düşünülmüş mekanda klasik mezelerin yanında pancar carpaccio, kabak spagetti ve avokadolu humus gibi sürprizler var. İyi mutfak, tecrübeli bir ekip, eşittir başarı. Sezen Aksu’nun ‘Manifesto’ şarkısıyla gecenin ‘eller havaya’ kısmına geçiliyor. Çarşambaları canlı müzik var, Rubato sahne alıyor.

GÜNDÜZ DAVETLERİ

Haberin Devamı

Bodrum’un gündüzleri de gece kadar renkli. Özellikle sosyetenin geldiği davetler! Geçen hafta cumartesi, Ayşem Saraçoğlu’nun Kai Beach’inde böyle bir gündü. Yukarıdaki Mandarin Oriental’da evi olan, otelinde kalan kalburüstü kitle buradaydı. Plajın havası zenginleriyle Saint Tropez’i hatırlattı bana. Zaten metrekare başına düşen servet miktarı da o saatlerde oralara denkti. Kumsalın en çok tüketilen içeceği, yazın modası buzlu şampanya ile dünya starları ülkemize geldiğinde kulise mutlaka istedikleri Fiji marka şişe suyuydu!

İNSAN ORMANI JUNGLE 8

Sarp Yaman, tarzıyla havasıyla eğlence dünyasının en karizmatik ve eğlenceli figürlerinden biridir. Yalıkavak Palmalife’ta işlettiği pembe havuzlu Jungle 8’e de tüm neşesini yansıtmayı başarıyor. Mekanın olayı havuz üzerine kurulu ama geçen hafta perşembe içeri girmek için insan denizini aşmak gerekiyordu. Mahmut Orhan’ın çaldığı akşamüstü partisinde 1200 kişi vardı. Tıka basa dolu çift katlı otobüs gibiydi. Liseli gençlerin ezici çoğunluğu nedeniyle yaş ortalaması da düşüktü. Aslında şaşırmamak lazım. İstanbul’da da artık gece hayatı 20 yaş ve altı gençlerin babalarının parasıyla dönüyor. Devir onların devri.

AJANDA

- Siz bu satırları okurken ben Suma Beach’teki Big Burn Festivali’nde kim bilir hangi DJ’in çaldığı şarkılarla eğleniyor olacağım. Dün başlayan festival yarın da devam ediyor.

- Bir hafta önceden haber veriyorum. DJ Funky C, 29 Temmuz Pazar günü Çeşme’deki Fly Inn’de çalıyor!

- İstanbul’da kalanlar için 28-29 Temmuz’da Kilyos’taki Kafes’te Electronica Music Festival var. İki gün boyunca elektronik müziğin en iyisiyle dans edeceksiniz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder