Uğur Alkapar Çok güleceğiz
HABERİ PAYLAŞ

Çok güleceğiz

YouTube’daki videolarına çok güldüğüm Röportaj Adam, gerçek adıyla Mahsun Karaca, şahane bir uzun metraj film çekti. Ön izlemesini yaptığım ‘İllegal Hayatlar’ iddia ediyorum sinema salonlarında seyirciyi gülmekten kırıp geçirecek. 13 Ocak’ta vizyona girecek ‘İllegal Hayatlar’ Adana’da kumarhane işleten Mahsun ve arkadaşlarının polis baskınları sonucu bozulan işlerini düzeltme çabalarını konu alıyor. Kafadarlar denetimden kaçmak için siyasi parti kuruyor! Film bu hikayeyi komik bir dille anlatıyor. Çok iyi yazılmış bir o kadar da iyi oynanmış filmde Mahsun Karaca’ya Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman, Müjde Uzman ve Bülent Çolak eşlik ediyor. Son yılların en komik filmine hazır olun.

Haberin Devamı

Çok güleceğiz

ELİF’İ KEŞFEDİN

Amerika’daki Berklee’den mezun olan ve birçok ödül kazanan müzisyen Elif Sanchez, Türk Halk Müziği, klasik müzik ve caz eğitimini harmanladığı müzikal tarzıyla benim ruhuma hitap ediyor. Şarkılarını İspanyolca söyleyen Elif albümü ‘Mi Voz’un İstanbul’daki ilk konseriyle 14 Aralık saat 21.00’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicileri ile buluşacak… Sanchez’i keşfetmeniz için harika bir fırsat.

Çok güleceğiz

RENKSİZLİĞİN HAKİMİYETİ

Taksim metrosunun meydan girişindeki bir alt katta zaman zaman bazı etkinliklerin düzenlendiği bir alan var. Adı da Taksim Sanat. Burada geçen hafta ‘Bir Işık Hüzmesi’ adında bir sergi açıldı. Begüm Güney’in küratörlüğünde hazırlanan sergide 18 sanatçının eserleri yer alıyor. 30 Aralık’a kadar izlenebilecek ‘Bir Işık Hüzmesi’ tek rengin ve renksizliğin hakimiyetini sorguluyor.

Çok güleceğiz

ÜÇÜ BİR ARADA

Pandeminin bir kısmını Bahçeşehir’de geçirmiştim. Burası İstanbul’un yaşam kalitesinin en yüksek olduğu yerlerinden biri. Parkları, tertemiz sokakları ve medeni insanlarıyla bir cennet. Şehir merkezine de uzak olabilir ama Bahçeşehir’in mekanları merkezi arattırmıyor insana. Bunlardan biri de gölette yer alan Afife Aşk: Yeni Nesil Meyhane.

Afife Aşk kapılarını eğlenmek ve güzel yemek yemek isteyenler için aralıyor. Zengin menüsü, damaklarda şenlik yaratan lezzetleri ve eğlencesiyle dikkat çekiyor. Afife Aşk, üç farklı restoran olarak hizmet veriyor. Yeni nesil meyhane, meze/bar ve ocakbaşı konseptleriyle hem aileler hem de arkadaş grupları için eşsiz bir alternatif. Cumartesi geceleri, DJ performans ve darbuka şov var.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder