Uğur Alkapar Gündemde inenler çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Gündemde inenler çıkanlar

Haberin Devamı

ÇIKANLAR

ASLI ENVER

Hikayenin kaybeden tarafı (Murat Boz) varsa, elbet bir de kazanan tarafı olacak. Prensipli davranışıyla puan toplayan Aslı Enver, ilgiyle takip ettiğimiz olaylar boyunca susarak en güzel cevabı verdi.

FESTİVALLER

Açık hava festivalleri coştu. Bugün Küçükçiftlikpark’ta Parkfest, haftaya Lifepark’ta Chillout Festivali var. Güneş, müzik, eğlence... Bahar trendi işte bu.

HİNDİSTAN

O rotanın sevenleri için zaten hep revaçtaydı. Bülent Ersoy ve ekibinin program çekimi için gitmesiyle, gözler o tarafa çevrildi. Tayland’ın, Phuket’in pabucu dama atıldı. Yeni hedef Tac Mahal!

İNENLER

ESER YENENLER & MURAT BOZ


Villa skandalı ile Aslı Enver’in haftalar önce Murat Boz’u terk ettiği ortaya çıktı. Olayın tek kaybedeni Boz’du ama “Yuva yıkan kadın oldum” açıklamasıyla Eser Yenenler de dibe vuran arkadaşına eşlik etti.

MUHABİRLERDEN KAÇMAK

Bebek’e, Nişantaşı’na giden ünlüler muhabirlere selam verip, “Her şey çok güzel gidiyor” demeyi göze alırdı eskiden. Artık haberci görünce kaçıyor, Sertab Erener gibi en yakın kafeye sığınıyorlar. E, komik oluyor tabii.

TARKAN

Kilolu görüntüsü, aile babası imajıyla çok eleştirildi. Ama bence bu bir Tarkan taktiği. Yeni albüm öncesi kampa girip yepyeni bir imajla karşımıza çıkacak. Bekliyoruz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder