Uğur Alkapar Gündemde inenler, çıkanlar
HABERİ PAYLAŞ

Gündemde inenler, çıkanlar

Haberin Devamı

Çıkanlar

Meryem Uzerli

Sevgiliniz mi terk etti? Diziniz mi tutmadı? Hiç önemli değil. Böyle bir poz verdiniz mi sadece sosyal medyada değil magazin gündeminde de anında yükselirsiniz. Bravo Meryem Uzerli.

Hakan Sabancı

Hakan Sabancı’yı onun yerinde olmak isteyen erkekler idol gibi görüyor. Aslışah Alkoçlar ve Hadise’den sonra 2014’ün ‘Best Model’i Cansu Melis Karakuş da ‘Hakan’landı’. Artık Hakan’ı örnek alanlar da böyle güzel kızları ‘Hakan’lamak’ istiyor.

Avrupa’ya konsere gitmek

Geçen çarşamba Atina’daki Depeche Mode konserine giden o kadar çok Türk vardı ki... Haziran başında İspanya-Barcelona’daki Primavera’ya, Ağustos’ta Macaristan’daki Sziget’e gidiliyor. Bu yazın modası Avrupa’da konsere, festivale gitmek.

İNENLER

Arda Turan

Aşklarıyla, servetiyle gündemdeyken ve herkes ona gıpta ederken şimdi başka şeyleri konuşuluyor. Takımı Barcelona’da istenmediği söyleniyor. Instagram’dan ‘Kısmetse Olur’ yarışmacısına yürümesiyle ilgili espriler yapılıyor. Bugünlerde yüzünden düşen bin parça.

Öykü Serter

‘İşte benim Stilim’i sunmayı o kadar istemiyor ki mutsuzluğu televizyon ekranından dalga dalga yayılıyor. “Ben buraya fazla iyiyim” cümlesini kurmasa da her bakışında hissediyoruz. O zaman kendini özgür bıraksın. Bu acıyı ne kendisi çeksin ne de biz.

BÜYÜKADA

Tatile gidemeyen İstanbul halkı için can simidi görevi gören Büyükada bu yıl Bodrum olmuş. Haberlere bakılırsa, bu yaz Ada’da her şey lüks sahil beach’lerindeki gibi fahiş fiyatlara satılacak. Bir sepet ekmeğe 20 lira, balık ve salataya 70 lira yazılması pek hayra alamet değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder