Uğur Alkapar Hangi semtte nerede eğlenilir?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi semtte nerede eğlenilir?

Haberin Devamı

ETİLER

Hangi semtte nerede eğlenilir

Ah Mazi

90’larda adım başı bir kulübün bulunduğu semtte artık lokantalar hakim. Ah Mazi by My Cabaret fasıllı, şovlu fiks menü eğlencesi sunuyor. Yanındaki Sahne İstanbul’da Demet Akalın başta olmak üzere popçular sahne alıyor. Fenix’in üst katına açılan disko-bar da pek popüler.

NİŞANTAŞI

Hangi semtte nerede eğlenilir

Nopa

Tabii en başta Sess. Türkçe müziğin kalesi burası. Aradığınız kaliteyse, rotanız Frankie. Canlı müzikte fazla alternatif yok zaten. Nopa geceleri belli bir saatten sonra kulüpleşiyor, müzik kopuyor. Dutluk da Deha Bilimer’li geceleri ile konuşuluyor.

KARAKÖY

Hangi semtte nerede eğlenilir

Chez Moi

Bir kapanıp bir açılan Goya yine gözde. Hem kulüp, hem lokanta hem meyhane olan Chez Moi hep cıvıl cıvıl. Old Town ise gittikçe daha popüler hale geliyor. Mitte hâlâ Karaköy’ün popüler noktalarından biri. Drone ise semtin kulüp açığını şahane bir şekilde kapattı.

BOĞAZ HATTI

Hangi semtte nerede eğlenilir

Any

Reina olayından beri buraların tadı kaçsa da Emirgan’daki Gizli Kalsın ve La Boom’un modası hiç geçmiyor. Bebek’te Catz hala canlı müzik geceleri ile müşteri toplayabiliyor. Yükselen değer Arnavutköy’ün Any Cafe’si pazar canlı müzik brunch’ıyla atağa geçti. Yeni açılan Roffa küçük ama heyecan verici. Alexandra ve Whisper ise akşamları iyi müzik, iyi içecek mottosuyla ilerliyor.

HARBİYE - BEYOĞLU

Hangi semtte nerede eğlenilir

Superfabric

Harbiye’deki Klein, Love ve Superfabric şehrin en ‘cool’ kulüp üçgenini oluşturuyor. Dans şovları ve müzikleriyle belli bir kitlenin seçimi. Kişisel favorim Beyoğlu’ndaki ilginç bar Pinokyo, yıkılmadı, ayakta. Alternatif eğlence arayanlar hâlâ oraya koşuyor. Cihangir’deki Hazine de kendi kategorisinde rakipsiz. Her gece canlı müzik!

KADIKÖY

Hangi semtte nerede eğlenilir

Dorock XL

Kadıköy özel bir lokasyon. Mesela şehrin son rock barlarından biri olan Dorock XL çok seviliyor. Ayı’da özel bir etkinlik olmuyor ama ne zaman önünden geçsem herkes çok eğleniyor! Shaft da Kadıköy’ün efsane rock barlarından biri. Acil Servis grubu çıktığı geceler yıkılıyor.

5 COCKTAILS’İN BİRİNCİ YAŞ PARTİSİ

Geçen perşembe adeta cumartesi gibiydi. Beyoğlu’nun son direnen barlarından Asmalımescit’teki 5 Cocktails&More’un 1’inci yaş kutlaması vardı. Böyle partilerde yeni moda erken gelmek. Hatta başlama saatinden de önce!

Hangi semtte nerede eğlenilir

5 Cocktails’te her zamanki gibi güzel kızlar ve erkekler vardı. Hatta birisi “1 yıldır buraya gelen bu yakışıklılar nerede oturuyorlar çok merak ediyorum” dedi. Gzone dergisinin ekibi, Atiye’nin ‘Maazallah’ şarkısında düet yaptığı Can Kızıltuğ gibi renkli simalar ortamı hareketlendirmişti.

Böyle bir ortamda normalde cin tonik, votka-enerji falan içilirken, herkesin elindeki kristal bardaklarda kırmızı, sarı, turuncu kokteyller vardı. 5 Cocktails’te perşembe başlayan eğlence cuma, cumartesi geceleri de devam etti.

FLAMME ALEV ALEV

Harbiye’deki Klein’ın kardeşi, üst katındaki Flamme, 2 sezondur çarşamba gecelerinin tek alternatifi. Hafta içi bir barı, kulübü doldurmak hiç de kolay iş değildir. Hele hafta sonları bile bu günlerde zor hale gelmişken...

Hangi semtte nerede eğlenilir

Flamme rahat dekoru, şahane ses sistemi ve yerliyabancı şahane DJ’leri ile çok çekici. O nedenle birçok ünlü ismi de burada görmek mümkün. Geçen perşembe özel bir etkinlik için açıldı Flamme. Ayşe Hatun Önal yeni albümü ‘Selam Dengesiz’in lansmanını yaptı.

Flamme’ı dolduranlar sahneye çıkan Ayşe’nin şarkıları ile hopladı zıpladı, dans etti. Ayşe Hatun Önal haftada bir gün orkestrası ile sahne alacağının da müjdesini verdi. Bu sene 26 Mayıs’ta Ramazan başladığından İstanbul’da sezon erken biter. O yüzden Flamme’ı görmeniz için fazla zaman kalmadı.

AMERİKA'YA AÇILDI

Bilmem Sinemia’yı duydunuz mu, aylık son derece makul bir ücret ödüyorsunuz ve şehirdeki tüm sinemalarda sınırsız film izleme hakkına sahip oluyorsunuz. Ayrıca vizyon öncesi gösterimlerde bazı filmleri herkesten önce izliyorsunuz.


Hangi semtte nerede eğlenilir

Ama esas haber şu, Sinemia’nın genç patronu Rıfat Oğuz, Amerika’ya açılıyor. Yakında Amerikalılar bir Türk markasını kullanarak film izlemeye başlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder