Uğur Alkapar Kocası alkolik olan popçu kim?
HABERİ PAYLAŞ

Kocası alkolik olan popçu kim?

Haberin Devamı

Bu haftaki konumuz yaşı artık geçmeye başlayan billur sesli popçu ve kendisinden bir nesil genç kocası. Sevgilisi tarafından terk edildikten sonra apar topar nikah masasına oturan hanımefendi ve yakışıklı eşi dışarıdan bakıldığında mutlu bir tablo çiziyor.


Hatta genç adam her yerde karısına ne kadar aşık olduğunu anlatıyor. Ama ilişkide büyük bir sorun var: Çocuk alkolik! O sabahlara kadar içerken kadın kremlerini sürüp erkenden yatıyor. Karı-kocanın yakın arkadaşlarına göre yaşam tarzlarındaki bu uyuşmazlık yakında bir yerden patlak verecek. Sonra alkol bir yuva daha yıkacak!



BAY BÜYÜK


Geçen hafta cumartesi gecesi Cem Yılmaz, GQ Ödülleri için İstanbul'da olan Chris Noth'u Harbiye'deki kulüp Klein'a getirmişti. Chris Noth şu an Amerika'nın en popüler dizisi 'The Good Wife'ta oynasa da bizde 'Sex and the City'den kalan ismi 'Mr. Big' (Bay Büyük) ile anıldı. Mr. Big kulübün VIP kısmında karanlık bir köşede bir genç kızla pek samimiydi. Samimiyeti de geçtim işi baya pişirmişlerdi. Şapır şupur götürüyorlardı. Zaten bu sahnelerden sonra fazla kalmadılar. Taktik gereği 'ayrı ayrı' çıkıp dışarıda buluştular. Bu tüyoyu da muhtemelen Cem Yılmaz'dan aldılar!



ŞEFLERİN SEÇİMİ


Zorlu Center'daki Eataly sadece marketindeki peynirleri ile değil, lokantasıyla da gözde. Eataly bir günlüğüne bir Türk ve bir İtalyan şefin hazırladığı menüleri sundu. İki kez yapılan etkinliğin üçüncüsü 16 Aralık'ta. Benim gittiğim akşam, yemekleri Eataly'nin kendi şefi Claudio Chinali ile Kantin'in şefi Şemsa Denizel yapmıştı. Menünün büyük bölümü kelle, ciğer, böbrek ve kokoreç gibi sakatattan oluşuyordu. Şeflere neden böyle bir risk aldıklarını sorduğumda "Bizim için risk değil. Bugün kendimiz için yemek yaptık" dediler!



THE GALLIARD LEZZETİ


Etiler'deki The Galliard uzun ve ağır yemekler için uygun, tam bir 'fine dining' lokantasıydı. Üst katı aynı o konseptte devam ederken, alt katı bir bistroya dönüşmüş. Özellikle gündüzleri fazla vakti olmayanlar için bile uygun bir yer. Benzerlerinin aksine, iyi bir mutfaktan çıkmış kaliteli yemekler kısa sürede masanıza geliyor. Fiyatlar da son derece makul. Şef Turgut Ay'ın elinden çıkan kalamar sote, kuzu kavurmalı humus ve İspanyol böreği olarak bilinen empanada mutlaka denenmesi gereken tatlar.



İSTANBUL TOP 10


1- NOPA (NİŞANTAŞI) 1
İyi yemeğin adresi. Şefiyle yükselişte.
2- KLEIN (HARBİYE) 2
2 numarada olsa da gecelerin zirvesinde.
3- THE GALLIARD (ETİLER) 4
Bistrosunda gündüz lezzetleri denenmeli.
4- GALLIA (NİŞANTAŞI) 3
Nişantaşı'nda farklı tatlar arayanlar için.
5- KOZMONOT (NİŞANTAŞI) 6
Mahallede bar muhabbeti yapmayı sevenlere.
6- AZTEK (ŞİŞLİ) 7
Ertesi gün hatırlanmayan geceler...
7- BISTECCA (İSTİNYE) 5
İyi et için her yere giderim diyorsanız...
8- SUPERFABRIC (HARBİYE) 10
Şovlarıyla, dansçılarıyla Avrupa'daki kulüpler gibi.
9- BABYLON (BOMONTİ) 8
İyi ve kaliteli müzik, adeta sanat.
10- FRANKIE (NİŞANTAŞI) 9
Şehirde canlı müziğin en nezih lokali.



BEYOĞLU TOP 10


1- MİTTE (KARAKÖY) 2
Modası bir türlü geçmiyor. Çok popüler.
2- NOLA (GALATA) 1
Yabancıların da gözdesi. Kitlesi hoş.
3- THE BARLEY (BEYOĞLU) 4
Sadece bir bar değil, rafine bir içki kültürü.
4- İZAKA (GÜMÜŞSUYU) 7
Suşi var, meze var, kebap var. Daha ne olsun!
5- FOSİL (KARAKÖY) 5
Artık iyice oturdu. Kimse eski Fosil'i aramıyor.
6- OFF PERA (BEYOĞLU) 3
Uzun geceler ya burada biter ya da Klein'da.
7- ON (KARAKÖY) -
Bir hareketlenme, bir silkinme. Gözler üzerinde.
8- COOP (BEYOĞLU) 6
En baba gruplar, en iyi rock müzik.
9- TEKTEKÇİ (BEYOĞLU) 8
Kış gecelerinde bile sokağı dolu olan yer.
10- BEJ (KARAKÖY) -
Uzun sohbetlerin mekanı. Pasajın neşesi.

6

Sıradaki haber yükleniyor...
holder