Uğur Alkapar Konuşan kadın sevmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Konuşan kadın sevmiyor

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın Ebru Şallı ile kısa süren ilişkisi son günlerin en çok konuşulan magazin olayı. Cem Yılmaz “Yok” derken Ebru Şallı’nın hala “Var” demesi kadıncağızı zor durumda bıraktı. Bu da ilişkiyi Cem Yılmaz’ın bitirdiği yorumlarına neden oldu. Cem Yılmaz’ın uzun ilişkilerine bir dönüp bakalım. Cansu Dere ve Ahu Yağtu. İkisinin de en büyük ortak özelliği ketum olmaları. İlişkileri hakkında o kadar az konuştular ya da hiç konuşmadılar ki. O yüzden de uzun sürdü. Sonra listedeki Naz Elmas ve Ayşe Hatun Önal’a bakalım.

İkisi de hep ortalıktaydı ve Cem Yılmaz hakkındaki sorulara sakınmadan cevap verdiler. Sonları malum. Hayatının neredeyse tamamını Instagram’dan paylaşan, günün yarısını muhabirlere konuşarak geçiren Ebru Şallı da tabii ki susmadı.

Bu durum magazin basınından rahatsız olduğunu saklamaya gerek duymayan Cem Yılmaz’ın tabii ki hoşuna gitmedi. Sonunda oyunu ‘en iyi susan’ kategorisinde 1 numara olan Ahu Yağtu’dan yana kullandı. Demek ki neymiş, Cem Yılmaz’ı elde tutmanın yolu susmakmış!

ŞEHİR CANLANIYOR

● Dönüşü merakla beklenen Klein, Cuma gecesi yeni sezon için kapılarını açtı. Yeni Klein izlenimleri haftaya.

● Nişantaşı’ndaki Frankie’nin Sibel Tüzün, Gülçin ve Yonca Lodi’li canlı müzik geceleri herkesin şehre dönmesiyle daha hareketlendi.

●Geçen sezon yeni yüzüyle iyi bir çıkış yapan Ortaköy’deki Feriye, bu kez suşi menüsüyle çok konuşulacak gibi görünüyor.

KAŞ ZAMANI
Bayram tatilinin bir kısmını Kaş’ta geçirdim. Burada yaşayanların neden havaalanı yapılmasını istemediğini anladım. Kaş’ın bu kadar güzel kalmasının nedeni öyle kolay ulaşılamaması. Tam kafa dinlenecek yer. Gündüz yakın plajlarda ya da Kaş’ın içindeki tatlı beach club’larda geçiyor. Akşam ise mutlaka bir meyhanede. Geceleri ise geçen hafta yazdığım Gagarin ‘köy’ün en popüler barı. Okullar açılmış, hava hafif serinlemişken, Kaş’a gitmek için en uygun günlerdeyiz.

LEYMONA BEACH

Beach club dediysem aklınıza Çeşme ve Bodrum’da gün boyu kafa şişiren şarkılar çalan lüks yerler gelmesin. Burası daha çok Alman müşterilerin tercih ettiği (menüsü bile Türkçe-Almanca) şirin bir işletme. Kum yok, denize iskeleden giriyorsunuz. Ama ne deniz! Böyle mavi çok az yerde var Türkiye’de. Fiyatlar makul, personel saygılı.

KAŞ’IM

Öğle yemekleri için şahane bir seçenek. Zeytinyağlılar, sıcak yemekler aynı annenizin yaptığı gibi. Kullanılan malzemelerden olsa gerek, her şey o kadar lezzetli ki! Dolmalar, köfteler derken kendinizi kaybedip yiyebileceğinizden fazla tabağınızı doldurabilirsiniz, yapmayın!

BAHÇE BALIK

Kaş’ın en eski balıkçısı Bahçe’ye rezervasyonsuz gidilmiyor. O da yetmiyor, erken gidip mezeler bitmeden sipariş vermek, balıkları da ayırtmak gerekiyor. Yoksa istediğiniz her şeyi bulamıyorsunuz. Ben burada bugüne dek yediğim en iyi ahtapotu tattım. Artık nasıl marine ettilerse, ızgarada nasıl pişirdilerse, inanılmazdı. Bir de ilk kez akya balığı denedim. O da iyiydi. Bahçe Balık her gittiğimizde övdüğümüz o Yunan lokantalarıyla yarışır, benden söylemesi. Ama müzik işini profesyonel birine emanet etmeleri lazım. Zira 3 saatlik yemekte cazdan türküye, oradan eski 45’liklere geçerken kafamız karıştı!

NURİ BEACH

Kaş’ın ancak deniz yoluyla ulaşılan Limanağzı bölgesinde birkaç işletme var. Denizin en mükemmel halini görebileceğiniz Limanağzı’nda Nuri Beach’i tavsiye ediyorum. Ama uyarıyorum erkenden doluyor, geç kalmayın. Kaş’tan doldukça kalkan tekneler öğleden sonra 3-4 arası dönmeye başlıyor, akşam 7’ye kadar.

AYI

Kadıköy’ün ünlü ‘Ayı’sı Kaş’ın en güzel noktalarından birinde. Sabah kahvaltıdan itibaren açıklar. Akşamüstü bira keyfi için mükemmel bir yer. Akşamları da iyi müzikle ön plana çıkıyorlar. Kaş’a hakim rakı-balık-meze üçlüsü dışında alternatif arıyorsanız bistro tarzı yemekleri bir seçenek olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder