Uğur Alkapar Kumru, dondurma ve süt mısır üçgeninde Alaçatı
HABERİ PAYLAŞ

Kumru, dondurma ve süt mısır üçgeninde Alaçatı

Çeşme’nin güzide kasabası Alaçatı, anca hafta sonları gelen, seçimdi sınavdı zırt pırt geri dönen İstanbullular yüzünden bu hafta biraz öksüz kalmış gibiydi. Üstüne yağmur ve fırtınadan payını alsa da Alaçatı yıkılmadı ayakta.

DENİZ KEYFİ

Alaçatı’da çoğunlukla suyu çivi gibi olan plajların aksine, Deliklikoy’daki Paradiso Beach’in denizi makul soğuklukta. Havuzu da var, onu es geçmedim. V Group’un yenilediği Paradiso Beach’in mutfağında kalite üst düzeyde. Bir de Malibu Suit dedikleri, uzay gemisine benzeyen 6 otel odası var. Evrencan Gündüz’lü happy hour partilerini kaçırmayın.

Haberin Devamı

HALKIN SOKAKLARI

Kumrucu, dondurmacı ve mısırcılara ek olarak midyeciler ve takıcılar Alaçatı’nın üst sokaklarını ele geçirmiş durumda. Yazın yeni numarası, buz tavası üzerinde meyvelerle yapılan Tayland dondurması. Teması ise şort, terlik ve peşinden koşulan küçük çocuklar. Bu kalabalık bir yere asla oturmuyor, hep hareket halinde.

AH O KADINLAR VE ERKEKLER

Alaçatı’da en dikkat çeken şey güzel kadınların ve hoş erkeklerin bolluğu. Herkes bu kadar mı bakımlı olur? “Bir ruj sürer çıkarım canım” diyorsanız orada çok silik kalırsınız. Nişan kıyafetlerinizi bavula koyun. Kuaförünüzden profesyonel makyaj setini ödünç alın. Hatta mümkünse kendisini de yanınızda getirin!

LEZZETSE LEZZET

Viento Otel’deki Sota’da karidesler, midyeler, ıstakozlar ve balık çeşitleri gözünüzün dönmesine neden olabilir. Her yemek bir sanat eseri. Hoş ortam ve pırıl pırıl ekip de cabası. Olay bitmiştir! Listeye Serhan Sokulgan’ın çaldığı partisiyle dikkat çeken Dutlu Meydan’daki Lokal 41’i de ekleyin. Bu sezonun en iyi çıkışını yakalayacak, görürsünüz.

ÜNLÜLER BURADA

Alaçatı’nın en eğlenilen yeri müşteri kıtlığında bile ‘full’ çeken Esnaf’tı. Burada Şeyma-Acun Ilıcalı ile karşılaşırsanız şaşırmayın. Limon Köyiçi’nin müdavimleri de Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı. Esnaf’ta şahane mezelerin yanı sıra İstanbul şubesine bile İzmir’den gelen kuzu kokoreç efsane. Limon ise İtalyan havası taşıyan menü kalitesiyle kalburüstü bir kitleyi kendine çekiyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder